fbpx
 • Een roze kerst

  Een dag naar pakjesavond vond ik het wel tijd dat de kerstboom zijn entree mocht maken in ons huis. Ik was nog even aan het twijfelen of ik een echte boom wilde halen, of toch maar de nepperd uit de berging zou halen. Vanwege tijdsgebrek heb ik toch maar voor het laatste gekozen. Wellicht niet zo mooi als een echte boom, maar ik zit in ieder geval ook niet met los vallende naalden en een kale boom aan het einde van deze maand.7518822848_img_5537-1De kleur roze heeft behoorlijk zijn entree gemaakt in mijn huis afgelopen jaar. Meer dan het ooit geweest is. Met de kerstversiering kon ik dan ook zeker niet achter blijven en daarom koos ik dit jaar voor vooral roze kerstdecoratie. Zo haalde ik een aantal verschillende varianten roze kerstballen bij de Action (budget tip!), en ook de slinger in de boom komt bij deze winkel vandaan. In eerste instantie wilde ik de boom versieren met roze en ook witten ballen. Maar toen ik eenmaal de roze had hangen, besloot ik toch voor een gehele roze boom te gaan.

  7518822848_img_5546Ook de twee poster lijsten aan de muur moesten een update krijgen. Ik houd er van om vaak van posters te veranderen, en in deze tijd kan een mooie kerstposter niet ontbreken. De poster bij het werkplekje komt uit de shop van Designclaud, die een hele grote selectie heeft van toffe kerstposter. Het silhouet van het hert vond ik erg mooi en is weer eens wat anders dan de posters met kerstbomen. Waar helemaal niks mis mee is, want ook bij mij hangt er nu een hele mooie roze boom aan de muur van Littlesmall. Ik schreef al eerder over deze poster in mijn blog over cadeautjes onder de 15 euro. Die blog kan je hier terug vinden.

  Naast de boom en de posters heb ik vooral nog wat kleine accessoires toegevoegd die ook na de kerst nog kunnen blijven staan. Zo heb ik het roze letterbord van Design Letters voorzien van een leuke kerst tekst. Wat ook nog makkelijk te veranderen en aan te passen is. Want ook dat blijft leuk om te doen in deze tijd. Ook ontving ik afgelopen weken een heel leuk verrassingspakket van Kähler design. In dat pakket zat een heel mooi huisje gemaakt van keramiek om een waxinelichtje in te plaatsen. Een erg leuke verrassing dus! Dit zijn ook de producten die je het hele jaar kan laten staan en dus niet na de kerst gelijk moet opruimen. Dat geldt trouwens ook voor de houten Nordic dieren van Atelier Pierre en de houten pastel boompjes van My Soul Mate Place.

  Nu twijfel ik alleen nog of ik een mijn Ixxi zal weghalen en tijdelijk zal verplaatsen voor een Ixxi met wat meer kerstgevoel. Zo zit ik al een tijdje te twijfelen tussen twee mooie kerstafbeeldingen. De eerste is de Kerst dennenboom uit de Forest advent collectie. De tweede is de Kerst dennenappel, uit dezelfde collectie. Beide hebben een roze achtergrond en zullen perfect hier passen. Ik kan helaas niet rechtstreeks linken naar deze twee Ixxi’s. Daarom de link naar het alle kerst afbeeldingen, zodat jullie wel kunnen kijken tussen welke ik nu twijfel. En wellicht komt je zelf ook nog een mooie Ixxi tegen:)

  Ik ben benieuwd voor welke afbeelding jullie zouden kiezen en wat jullie van mijn roze kerstdecoratie vinden.

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  23 Reacties

  1. 10 december 2017 / 12:54

   Prachtig Inge!! De ixxi die je nu al hebt hangen vind ik gewoon erg mooi hoor ??☺️

   • 10 december 2017 / 21:28

    Ja die komt ook zeker terug, mocht er een tijdelijke kerst ixxi komen;)

  2. 10 december 2017 / 12:54

   Prachtig Inge!! De ixxi die je nu al hebt hangen vind ik gewoon erg mooi hoor ??☺️

   • 10 december 2017 / 21:28

    Ja die komt ook zeker terug, mocht er een tijdelijke kerst ixxi komen;)

  3. Lisette
   10 december 2017 / 12:56

   Ik hou van een roze kerst!

  4. Lisette
   10 december 2017 / 12:56

   Ik hou van een roze kerst!

  5. Krisje
   10 december 2017 / 14:10

   Prachtig! Jouw huis is een ware inspiratie…

  6. Krisje
   10 december 2017 / 14:10

   Prachtig! Jouw huis is een ware inspiratie…

  7. monique
   21 november 2018 / 15:31

   hi mag ik vragen waar die schaal op de eettafel vandaan komt?

  8. monique
   21 november 2018 / 15:31

   hi mag ik vragen waar die schaal op de eettafel vandaan komt?

  9. Pingback: Simpele kerst DIY
  10. Pingback: Simpele kerst DIY

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?