fbpx
 • Nieuw werkplekje in de woonkamer

  Vorige week heb ik eindelijk mijn oude laptop gedag kunnen zeggen. Al een hele tijd ergerde ik mijn hieraan. Hij was sloom, oud en ik werd er 9 van de 10 keer chagrijnig van omdat hij nooit deed wat ik wilde. Ik wilde al een hele tijd een nieuwe iMac, alleen zijn deze computers zo duur. Maar na een tijdje sparen heb ik er vorige week eindelijk een kunnen kopen. En ik ben er zo blij mee. Hij is snel, super fijn om mee te werken en alles wat ik nodig heb staat er op. Het enigste nadeel van deze computer met een laptop is dat je hem niet makkelijk in de kast legt totdat je hem weer gebruikt. Afgelopen week stond de computer dus op de eettafel. Maar gister kreeg ik dan eindelijk mijn bureau binnen die ik een tijdje geleden al bestelde.

  IMG_5047

  Ik had namelijk al een paar weken een idee om in de woonkamer een werkplekje te creëren. Boven hebben wij ook genoeg ruimte om zoiets te maken, maar ik weet van mijzelf dat als de computer eenmaal boven staat, ik deze niet meer zo vaak zou gebruiken. De kast die ik eerder deze maand kocht heb ik verplaatst naast de bank en zo creëerde ik een vrij hoekje waar ik het bureau van het merk Scandes neer kon zetten en de nieuwe iMac.

  IMG_5044IMG_5046

  Omdat ik het bureau bij nader inzien toch iets aan de witte kant vindt, heb ik de lades voorzien van een grijze krijtverf. Ik ben zo blij dat ik die keuze gemaakt hebt want het doorbreekt een beetje al dat witte van het bureau en de V draadstoel. De perfecte combinatie voor mijn woonkamer. En met een vleugje hout van de Wood lamp en de roze tint van de mand maakt het een gezellig hoekje waar ik lekker kan gaan werken. Maar omdat het toch een hoekje in de woonkamer is, zit ik er wel altijd gezellig bij.

  IMG_5048IMG_5052

  Boven het bureau is het nu nog een beetje kaal. Maar daar heb ik iets heel leuks voor op het oog. Daar binnenkort meer over.

  Wat vinden jullie van mijn nieuwe werkplek?

  Wil je meer inspiratie zien en lezen? Bekijk dan mijn blog over

  Spiced Honey in de woonkamer

  of

  De instahit die ook mijn huis veroverd

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?