fbpx
 • Een winter en kerst tintje op de eettafel

  Ondanks het slechte weer heb ik pas sinds een korte tijd het gevoel dat we toch echt richting de winter gaan. Je ziet de winter en kerst decoratie ook overal tevoorschijn komen terwijl het eigenlijk pas begin november is. Misschien komt het ook wel omdat ik elk jaar weer twijfel of ik wel een kerstboom neer moet zetten. En dan op het laatste moment zet ik hem toch snel neer omdat ik dat vooral voor Jace wel erg leuk vindt. Maar gelukkig duurt dat nog een aantal weken. Maar sinds deze week heb ik al wel een kleine winter/kerst tintje aan de eettafel gegeven.

  De kleur rood is niet mijn favoriete kleur om in huis te gebruiken. Maar nu de winter eraan komt en je bij de bloemist vooral takken ziet met rode besjes eraan, vondt ik het toch tijd om deze kleur maar eens in huis te nemen. En ondanks dat het niet mijn eerste kleur keuze is, staat het toch verrassend leuk in combinatie met roze. Vooral omdat ik dat winter gevoel naar binnen wilde halen. Ik plaatsde de vaas met deze mooie takken op  de nieuwe Platform tray van Muuto die ik al een aantal weekjes in huis had. Dit mooie dienblad, ontworpen door Industrial Facility, is van de nieuwe AW17 collectie van dit Scandinavische merk. De buitenkant heeft een mooie mat grijze kleur en de binnenkant een warme eiken kleur wat extra sfeer aan dit ronde dienblad geeft. Door zijn mooie ronde design past dit perfect op de eettafel en krijgt alles wat je op deze design dienblad plaatst een mooi eerbetoon. Nog een handig weetje is dat de eiken binnenkant los te halen is en je deze makkelijk kan schoonmaken of zelfs in de vaatwasser kan plaatsen.

  Naast de mooie rode takken heb ik van de week nog iets super leuks binnen gekregen wat een kerst tintje op de eettafel brengt. De houten boompjes van My Soulmate Place zijn handgemaakt en komen helemaal uit Rusland. Ik kwam ze laatst tegen via een mede blogger op Instagram en was gelijk verliefd. Het design, de mooie pastel kleurtjes… Het was precies mijn stijl en het leek mij zo leuk om deze in huis te hebben dat ik ze direct bestelde. En ook al moesten ze uit Rusland komen, ik had ze verrassend snel in huis.

  Met de leuke (kerst)boompjes en de rode bessen en takjes op de tray heb ik alvast een beginnetje gemaakt met de winter en kerst decoratie. Volgens mij ben ik nog nooit zo vroeg geweest met de decoratie als dit jaar. Als is het natuurlijk wel een heel subtiel tintje.

  Hebben jullie al iets van kerst of winter decoratie in huis?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign.

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  1. Pingback: Simpele kerst DIY
  2. Pingback: Simpele kerst DIY

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?