Restore rose melange + Winactie

In mijn vorige blog liet ik jullie al een aantal producten zien van de nieuwe AW17 collectie van Muuto. Deze nieuwe collectie bestaat uit een aantal nieuwe design producten, maar ook uit een aantal producten die in een nieuw jasje zijn gestoken. De Restore mand is één zo’n product die qua uiterlijk een kleine verandering heeft ondergaan. Deze design opbergmanden zijn een aantal jaar geleden ontworpen door Mika Tolvanen die vaker mooie design producten ontwerpt voor dit merk. Zo heeft deze designer ook de Visu chair ontworpen die ik ook in huis heb. Qua design is er niks veranderd aan deze mand. Alleen is er een nieuwe kleur bijgekomen die zijn ‘oude’ versie heeft vervangen.

De rose melange is dé nieuwe kleur geworden en is dan ook de vervanger van de oude roze kleur. Mijn favoriete tint is dus in een nieuw jasje gestoken en je kan mij daar niet blijer mee maken. De nieuwste aanwinst van dit Scandinavische merk is een waar pareltje om te zien. De kleur is een mooie diepe roze tint en als je er dichtbij lijkt het zelfs of de mand gemêleerd van kleur is.

Wisten jullie trouwens dat de Restore mand helemaal gemaakt is van gerecycelde pet flessen? Daardoor is deze mand heel duurzaam gemaakt. Wat natuurlijk ook wel erg belangrijk is. Maar daarnaast is hij ook nog eens ontzettend stevig en kan hij vele jaren mee. Je kan hem dus ook makkelijk gebruiken voor de kinderkamer om speelgoed in op te bergen. Hij kan gerust tegen een stootje. Dat hebben wij ook al ondervonden hier. Jace vindt het namelijk geweldig om in de mand te gaan zitten en deze te gebruiken als auto.

Naast dat Jace hem gebruikt voor zijn favoriete hobby gebruik ik hem vaak om kleine rommeltjes op te ruimen. Sinds ik de Ypperlig kast heb gekocht merk ik toch wel dat ik vaak wat kleine rommeltjes in de kast heb staan. Ik kan daar zelf heel slecht tegen. De Restore mand is ideaal om die spulletjes daar in op te bergen. Zo blijft de kast opgeruimd én heb ik iets moois om naar te kijken. Win win situatie.

Zijn jullie ook zo verliefd geworden op de nieuwe rosé melange? Of wellicht spreekt een andere kleur jouw wel aan. Dan heb ik namelijk heel leuk nieuws. Ik mag namelijk in samenwerking met MisterDesign een Restore mand in een kleur naar keuze weggeven. Hoe leuk is dat? Wat moet je daarvoor doen:

1: Volg mij (@stijlinge) en @misterdesignnl op Instagram.

2. Vertel onder de winactie foto op Instagram welke kleur mand jij graag zou willen winnen en tag jouw vrienden.

3. Voor een extra win kans mag je een reactie onder deze blogpost plaatsen.

Vergeet niet jouw Instagram naam erbij te zetten. De winactie duurt tot 23 oktober. De winnaar wordt de volgende dag bekend gemaakt onder deze blogpost. Succes!

De winactie is afgelopen. Door middel van een loting is de winnaar uitgekozen. De gelukkige is geworden………

@ellefotografie

Gefeliciteerd! Stuur je mij een mailtje?

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign.