fbpx
 • Nieuwe designklassiekers van Ikea

  Menig designliefhebber kijkt uit naar 1 oktober omdat Ikea dan de nieuwe Ypperlig collectie uitbrengt. Deze collectie is in samenwerking met het Scandinavische merk Hay. Één van mijn favoriete merken. Ik was dus al enthousiast over deze collectie toen alleen pas het nieuws naar buiten kwam dat deze twee merken gingen samenwerken. Over de tijd bracht Ikea af en toe wat beeldmateriaal uit en werden de producten meer zichtbaar. Al snel had ik een aantal producten op mijn wensenlijst staan en kon ik niet wachten tot het oktober zou zijn.

  Via social media kwam ik er achter dat er af en toe al wat van deze limited collectie in de winkels ligt. Gelukkig werk ik maar 3 minuten van de vestiging in Duiven vandaan. Gisteravond naar het werk besloot ik dus om alvast een kijkje te nemen of er al iets in de winkels zou liggen. Gelukkig bleken ze het meeste van deze collectie net gevuld te hebben. Happy me!

  Ik nam de Ypperlig loungestoel en de bureaulamp mee naar huis. De stoel zelf stond niet op mijn lijstje op aangeschaft te worden. Maar toen ik hem zag staan was ik direct verliefd. De mooie strakke vormen en lijnen van de stoel overtuigde mij vrij snel. Moet eerlijk zeggen dat hij zonder kussen erin niet zo heel fijn zit. Vooral het ruggedeelte voelt wat raar aan. Maar dat is snel opgelost met een plaidje of kussen. Wij zitten toch vaker op de bank dan op de stoel dus voor ons is het geen probleem.

  De bureaulamp is ook al zo’n mooi staaltje design geworden. Je kan echt zien dat het een ontwerp van de hand van Hay is. Ook hier weer die strakke lijnen en een minimalistisch product. Ik kocht de lamp voor mijn nieuwe hoekje in de woonkamer. Helaas wacht ik nog steeds op mijn producten. Dus voor nu staat hij even op mijn slaapkamer. Wat eigenlijk zonde is omdat ik er dan niet de hele tijd naar kan kijken. Hopelijk kan ik hem snel zijn nieuwe plek in de woonkamer geven.

  Helaas lag (nog) niet alles in de winkel. Zo wilde ik ook graag de kandelaars meenemen van de foto hieronder. Maar die lagen er nog niet. Wel een goed excuus om volgende week weer even te gaan kijken. Ook de mooie open kasten en de slaapbank zijn prachtige items. Jammer genoeg heb ik daar geen ruimte voor in hiis. Anders waren ook deze items met mij meegegaan.

  Ik ben alvast blij dat ik een aantal mooie items heb kunnen bemachtigen. Ik verwacht ook dat deze collectie een aantal design klassiekers telt die over 20 jaar of langer nog steeds gewild is. Zoals de collectie van Niels Gammelgaard op dit moment ook nog is.

  Gaan jullie ook iets in huis halen van deze collectie?

  Wil je meer inspiratie lezen? Kijk dan snel even bij mijn blog over

  Inspiratie en DIY ideeën voor de Ivar kast

  of

  3 verschillende lambriseringen in de kinderkamer

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  6 Reacties

  1. 30 september 2017 / 21:15

   Dag,

   wat een prachtig interieur…. Maar van waar komt die Oooh zooo mooie dik gebreeen roze plaid ?

   Groetjes kimberly

   • 30 september 2017 / 21:43

    Wat een lief compliment. De plaid is van http://www.panapufa.com en nog mooier in het echt! Kijk anders even bij mijn een na laatste blogpost, daar staat een linkje naar de website in:)

  2. 30 september 2017 / 21:15

   Dag,

   wat een prachtig interieur…. Maar van waar komt die Oooh zooo mooie dik gebreeen roze plaid ?

   Groetjes kimberly

   • 30 september 2017 / 21:43

    Wat een lief compliment. De plaid is van http://www.panapufa.com en nog mooier in het echt! Kijk anders even bij mijn een na laatste blogpost, daar staat een linkje naar de website in:)

  3. Pingback: Dutchbone Bar velvet loungestoel in de woonkamer van blogger Stijlinge
  4. Pingback: Dutchbone Bar velvet loungestoel in de woonkamer van blogger Stijlinge

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?