Eenvoud(ig) mooi

Jullie kennen het wel. Je kijkt je woonkamer door en je denkt, ik mis iets. Dat had ik dus nou ook. Door alle witte muren en meubels kreeg ik in mijn hoofd om een muur te gaan verven. Maar ja, wat voor kleur wordt het dan. Na een tijdje nadenken en inspiratie opdoen was mijn kleur gevallen op een soort grijs groen kleur van de Gamma. De kleur heet eenvoud en dat pas hem perfect.

Hoe ga ik te werk

Als eerste heb ik de lange muur geverfd waar mijn stellingkast en ladekast tegen aan staat. Op die muur had ik eerst een grijze lambrisering. Maar ik vond dat de stellingkast door de lambrisering niet mooi uitkwam. Ik wilde de hele muur dus verven. Ik was wel een beetje bang, maar witte verf zit er ook weer zo over heen als het nodig is. Gelukkig was dat niet nodig. Het is een prachtige muur geworden. De stellingkast komt veel beter uit en de muur straalt veel warmte af.

De dagen erna was ik aan het genieten van mijn prachtige muur toen ik de andere kant op keek en het maar een wit geheel vondt. Ik dacht bij mijzelf, zal ik de andere lange muur ook gaan verven. Om al dat witte van de muren en meubels nog meer te doorbreken. Diezelfde dag ben ik na de Gamma gereden om nog een emmer muurverf te halen. De tweede muur vond ik toch wat spannender dan de eerste. Als het maar niet TE groen wordt. Maar dat is aboluut niet het geval. Het is prachtig. Alle witte meubels komen veel mooier uit door de groene muur en ook de kamer straalt meer gezelligheid en warmte uit.

  

Wil je meer inspiratie lezen en zien? Bekijk dan mijn blog over

Inspiratie en DIY ideeën over de Ivar kast

of

De velvet trend is here to stay

Liefs,

Inge