fbpx
 • Een Scandinavische klassieker stoel

  Al een geruime tijd stond de spijlenstoel op mijn wensenlijstje. Als design liefhebber kan een echte klassieker uit de jaren 60 natuurlijk niet ontbreken. Ik was dus ook zo blij toen ik de Lotta chair tegen kwam op de site van Gewoonstijl.De Lotta chair is een hedendaagse klassieker uit de jaren 60. Een vintage stoeltje dus maar dan in een nieuw jasje. De stoel is gemaakt van beukenhout en is te koop in 4 kleuren. Zwart, blauw-grijs, licht grijs en een witte variant. Zoals jullie wel kunnen raden koos ik voor de witte Lotta chair. Door zijn kleur en de spijlen rugleuning maakt het een heel luchtig stoeltje en oogt het heel fris.De stoel staat erg leuk aan de eettafel, samen met mijn andere stoeltjes. Maar de  Lotta chair  is niet alleen maar mooi om na te kijken, maar is ook erg lekker om op te zitten. Het zitvlak is namelijk gevormd voor een ontspannen maar fijne zithouding. En ook al is de stoel een plaatje om te zien, het is ook wel heel fijn dat je er lekker op kan zitten en lang kan tafelen. Naast dat je hem aan de eettafel kan zetten, kan je hem ook goed op je slaapkamer neer zetten. Of je kan hem net als mij, bij de zithoeken schuiven voor een extra zitplek. Doordat het een luchtig stoeltje is, is het ook niet een sta in de weg en past de vintage stijl van het stoeltje perfect bij de vintage look van mijn vloerkleed.De stoel komt uit de leuke webshop van Gewoonstijl. Naast deze design klassieker hebben ze nog veel meer mooie design stoelen maar ook een grote variatie van eettafels, opbergkasten, verlichting en nog veel meer.

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?