fbpx
 • DIY: Aan de gang met een verf spuitbus

  Vorig weekend liep ik in de Ikea en kocht ik een mooie rijstemand. Deze was helemaal naturel en ik wist gelijk dat ik hem een dip dye wilde geven. Toen ik op het internet aan het zoeken was naar goede maar ook betaalbare spuitbussen kwam ik uit op bij Bomber die dit kon aanbieden. Ik bestelde gelijk een paar spuitbussen en twee dagen later werden ze geleverd.   Als eerste heb ik de mand een dip dye gegeven in het roze. Geïnspireerd op de Bloomingville mand. Dit geeft een leuk effect aan de mand en past perfect in mijn huis. Door het groen van de plant en het roze van de mand krijgt het zitgedeelte gelijk een andere uitstraling.     

   Toen bedacht ik me dat ik nog een oude draadmand in de berging had staan die ik niet gebruikte. Ook die heb ik voorzien van een roze laagje. Hij is weer zo goed als nieuw en ben er heel blij mee. Ik gebruik hem nu om mijn plaid in op te bergen.      Ik kreeg de smaak te pakken en heb wat verschillende vazen gepakt en die ook voorzien van een kleurtje. De grote vaas heb ik ooit gekocht bij de Action. Nu heb ik hem voorzien van een roze dip dye. Het geeft net even een wat leuker en speelser effect. De kleine vaas was wit en heb ik ook een roze kleur gegeven. Ook de groene kandelaar op tafel heb ik onder handen genomen. Ik zag dit groene leger kleurtje steeds vaker op Instagram voorbij komen. Ik wilde het graag ook bij mij thuis proberen. Ik ben er nog niet over uit of het een blijvertje is. Maar voor nu vind ik het leuk.   Ik vind het leuk dat je door een product een ander kleurtje te geven je spulletjes die je niet gebruikte toch weer een nieuw leven kan geven. Of, zoals de rieten mand van de Ikea of de vaas van de Action, toch net even iets anders te maken dan dat het was. Ik zit nu al te bedenken wat ik nog meer een nieuw kleurtje kan geven. Mochten jullie geïnspireerd zijn en ook aan de slag willen. I

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  1. Marije
   11 juli 2016 / 18:45

   Welke roze kleur is het staan er zo veel op de site ?

  2. Marije
   11 juli 2016 / 18:45

   Welke roze kleur is het staan er zo veel op de site ?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?