fbpx
 • Muuto & Muuto 

  Afgelopen week was ik een beetje rond aan het kijken op het internet toen ik een nieuwe website ontdekte met een groot Scandinavisch assortiment. Na het bekijken van de webwinkel van Nordic new kwam ik twee producten tegen die al langere tijd op mijn wish-list staan. Ik vond dat het tijd was om ze daarvan door te strepen.

  Nordic new is een relatief jong bedrijf met mooie Scandinavische merken zoals Muuto, Normann Copenhagen en one Nordic. Ze hebben een passie voor mooi, strak en simpel design. Hun keuze voor Scandinavisch design is mede daardoor gevallen. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat de designs duurzaam zijn en goede kwaliteit hebben. Naast alle Scandinavische merken verkopen ze ook het merk Tom Dixon uit de UK. Dit merk past perfect tussen de Scandinavische merken vanwege het mooie simpele en strakke design.   Een dag na mijn bestelling kwam mijn pakketje al aan. Als een kind zo blij maakte ik het open. De Muuto restore basket was netjes verpakt in een mooie Muuto tas en het viel mij gelijk op hoe stevig hij was. De opbergmand is gemaakt van gerecyclede petflessen en dankt zijn naam daar aan. Het heeft een lange levensduur en dat merk je dus gelijk aan de kwaliteit. Daarnaast is het een mooi formaat dus je kan hem overal neerzetten. Ik gebruik hem voor mijn tijdschriften en rommeltjes. Ook mijn zoontje is er heel blij mee. Hij stopt zijn speelgoed erin maar vindt het nog leuker om er zelf in te zitten. De Restore basket is te koop in 10 verschillende kleuren. Zelf heb ik gekozen voor de grijze variant. Die past mooi in mijn interieur, maar als ik hem later in de slaapkamer van mijn zoontje wilt gebruiken, past hij daar ook goed in.   Ook de Muuto dot stond al een tijdje op mijn lijstje. Het is een origineel ophangsysteem die je voor veel doeleinden kan gebruiken. Ik gebruik de dot om mijn poster van New York op te hangen maar je kan ze ook gebruiken om een leuke lamp aan te hangen, of een mooie woonketting. Zelfs zonder iets er aan te hangen is het een mooi item aan de muur. Je hebt 3 verschillende maten dots. Ik heb gekozen voor het maatje small en dat was een goede keus. Met zijn diameter van 9 centimer is hij precies groot genoeg.  Naast de webwinkel heeft Nordic new ook een winkel/showroom in Amsterdam. Het is gelegen aan de Rozengracht en is geopend van dinsdag tot en met zondag. De winkel is zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

  Wil je meer inspiratie lezen en zien? Bekijk dan mijn blog over

  Inspiratie en DIY ideeën over de Ivar kast

  of

  De velvet trend is here to stay

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?