fbpx
 • Een vleugje vintage in de woonkamer

  Al een hele tijd wilde ik graag een ander bankstel in mijn woonkamer. De vorige komt uit een vorig huis waar de kamer wat breder en groter is en de bank meer tot zijn recht komt. In dit huis vond ik hem te groot en was de chaise lounge een sta in de weg. Ik was dus al een tijdje op zoek naar een ander bankstel. Mijn oog viel op de Edge sofa van Fest Amsterdam. Een prachtig bankstel met mooie grove naden. Helaas was dit bankstel een beetje te ver boven budget. Gelukkig kwam ik een soort gelijk bankstel tegen bij de Woonexpress. Het is het model Demeern in een 3 zits in de kleur licht grijs. Net zoals de Edge bank heeft hij van die mooie grove naden en zit hij net zo lekker.

  En wat een verschil met mjn vorige bank. Ik heb nu zo veel meer ruimte in de woonkamer. Doordat de bank niet meer het licht blokkeert wat door de ramen schijnt is het ook een stukje lichter geworden. Heerlijk!    Ook wilde ik al een lange tijd graag een mooi vloerkleed, alleen bij mijn vorige bank stond dat niet mooi. Ik was dus super blij dat ik door mijn nieuwe bank nu ook een mooi kleed kon uitzoeken. Mijn oog viel op een vintage look kleed van By-boo. Helaas was het, net als mijn eerste keus bank, een beetje boven budget. Toen besloot ik even op Marktplaats te kijken. En ja hoor.. Ik had gelijk raak. Het vloerkleed wat ik zo graag wilde stond er op en dat voor een leuke prijs en ook op een leuke afstand. De volgende dag kon ik hem gelijk halen. En wauw!! Wat staat het prachtig. Het contrast tussen de vintage look van het kleed en de moderne en strakke look van mijn bank is prachtig. Ik loop er de hele dag verliefd naar te staren.    Om de vintage look door te voeren vond ik in een schattig klein winkeltje in Nijmegen een mooie vintage leger krukje dit ik gebruik als bijzettafel. Toen ik het tafeltje gekocht had en mee na de auto liep viel mijn oog op de achterkant van het blad. Er was op geschreven.. Een naam en een jaartal. De naam was niet helemaal duidelijk te lezen! Maar de datum… Die kwam uit 1985.. Mijn geboortejaar! Wat een toeval hé?   Liefs,

  Inge

   

   

   

  Volg:
  0
  Delen:

  12 Reacties

  1. 25 maart 2016 / 08:44

   Prachtig ziet het eruit. Ik ben echt verliefd op dat kleed en vroeg mij af of het ook zou staan bij een donker grijze bank en een donker bruine vloer. De rest van mijn huis is erg licht verder. En alles is in grijs wit en hout tinten. Any advice? X Monica

   • 25 maart 2016 / 22:15

    Ja denk dat het heel mooi gaat staan. Kleed is ook niet helemaal grijs. Zit ook een bruin naadje in dus het zit er ene beetje tussen in. Denk dat het heel mooi zou zijn:)

    • 25 maart 2016 / 22:19

     Thanks! Ja ben echt verliefd op het kleed. Erg mooi huis heb je… straalt kalmte en rust uit.

  2. 25 maart 2016 / 08:44

   Prachtig ziet het eruit. Ik ben echt verliefd op dat kleed en vroeg mij af of het ook zou staan bij een donker grijze bank en een donker bruine vloer. De rest van mijn huis is erg licht verder. En alles is in grijs wit en hout tinten. Any advice? X Monica

   • 25 maart 2016 / 22:15

    Ja denk dat het heel mooi gaat staan. Kleed is ook niet helemaal grijs. Zit ook een bruin naadje in dus het zit er ene beetje tussen in. Denk dat het heel mooi zou zijn:)

    • 25 maart 2016 / 22:19

     Thanks! Ja ben echt verliefd op het kleed. Erg mooi huis heb je… straalt kalmte en rust uit.

  3. Marleen
   4 november 2016 / 20:08

   Beste Inge,
   Ik vind het vintagekleed echt fantastisch, mijn bank heeft precies dezelfde kleur dus ik denk dat het bij mij thuis ook fantastisch zal staan. Nu heb ik marktplaats al af gespeurd maar kan het nergens vinden. Kun je mij helpen?

   Groetjes Marleen

  4. Marleen
   4 november 2016 / 20:08

   Beste Inge,
   Ik vind het vintagekleed echt fantastisch, mijn bank heeft precies dezelfde kleur dus ik denk dat het bij mij thuis ook fantastisch zal staan. Nu heb ik marktplaats al af gespeurd maar kan het nergens vinden. Kun je mij helpen?

   Groetjes Marleen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?