fbpx
 • Sfeer creëren met kussens 

  In bijna elke interieur kan je ze wel vinden. Kussens! Dat is aan de ene kant ook wel logisch. Een kussen kan je interieur gezelliger maken, knusser! Maar ze zijn ook multifunctioneel. Zo kan je ze namelijk gebruiken op de bank als accessoires, maar ook om te gebruiken als hoofd kussen als je s’avonds lekker op de bank ligt. Maar dat is nog niet alles. Je kan een kussen in je favoriete stoeltje neer leggen. Of op je eetkamerstoel bij de eettafel. Heerlijk om op te zitten en nog mooier om na te kijken.   Ook zijn kussens heel handig om de kleuren in je huis mee te bepalen. Leg een aantal kussens op je bank in een kleur soort naar keuze of juist verschillende kleuren, passend bij elkaar. Het leuke daarvan is dat als je de kleur zat bent, je een paar andere kussens neer legt en je bank heeft gelijk een andere uitstraling. Kies ook eens voor een grafisch print of kussens in verschillende maten, om het net even wat spannender te maken.  Als kussen liefhebber vind ik het ook leuk om af en toe te veranderen met kussens. Op dit moment heb ik een aantal kussens in verschillende grijstinten, roze en mosterdgeel. Mijn laatste toevoeging is het mooie Radikal kussen van het Nederlandse merk Fest Amsterdam uit de webshop Ook in het paars. Het kussen heeft een grafische print in de kleuren roze, geel, beige en grijs. Het kussen past perfect op mijn bank en verbindt al mijn kussens samen. Het is gemaakt van katoen en polyester maar heeft een hele mooie linnen look en feeling.   Ik kwam dit kussen tegen in de webshop www.ookinhetpaars.nl . Ook in het paars is een leuke webshop met een uniek assortiment van prachtige plaids en kussens. Ze verkopen onder andere merken als Fest Amsterdam, Oyoy living, Tina Ratzer, Normann Copenhagen en nog veel meer mooie merken. Ze verkopen uitsluitend goede kwaliteit plaids en kussens. Je bent dus verzekerd van een mooi maar ook eerlijk product. Neem gerust eens een kijkje in deze mooie webshop.

  Meer inspiratie zien? Lees dan mijn blog over

  De instahit die mijn huis veroverd

  of

  Een nieuw vintage vloerkleed

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  1. Claudia
   10 februari 2016 / 07:02

   Wat een leuke blog en super dat je mijn shop Ookinhetpaars zo leuk vermeld. Dank je wel.

  2. Claudia
   10 februari 2016 / 07:02

   Wat een leuke blog en super dat je mijn shop Ookinhetpaars zo leuk vermeld. Dank je wel.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?