fbpx
 • Ronde eettafel in een rechthoekig huis

  Waarschijnlijk hebben jullie op mijn Instagram account al kunnen zien dat ik een nieuwe eettafel heb. Een ronde! Voor mij heel nieuw. Ik heb vierkanten tafels gehad, langwerpige, maar nog nooit een ronde. Waarom ik daarvoor gekozen heb vertel ik hieronder. 

  Mijn woonkamer is langwerpig van vorm. Niet erg spannend dus. Daarnaast heb ik ook nog meubels wat mee stroomt met de rechte lijnen van mijn woonkamer. Mijn bank, de eettafel en ook mijn ladekast in de keuken. Ik begon me er aan te storen dat alles in één rechte lijn mee stroomt. Het kan natuurlijk speelser en spannender. Ik vond dat het tijd was om die rechte lijnen te doorbreken.   Ik zat er al langer aan te denken om een ronde tafel te nemen. Maar aan de ene kant durfde ik niet, maar ik moest ook de juiste ronde tafel zien te vinden. Ik vind de ronde tafel van Woood en de Grip van VT wonen super mooi. Alleen met een doorsnee van 130cm iets te groot voor mijn huis. Totdat ik een tijd geleden op Instagram deze ronde tafel tegen kwam. Het heeft een retro uitstraling en met een doorsnee van 105 cm is die niet te groot. Ik ging gelijk op marktplaats kijken en na een korte zoektocht vond ik hem voor een leuk prijsje.  

   Toen de tafel er eenmaal stond was ik super enthousiast. Ik had de goede keuze gemaakt. Door de ronde vorm doorbreekt de tafel de rechte lijnen in huis en maakt het allemaal wat speelser. Maar ook is de eethoek nu meer een plekje op zich geworden. Het is gezelliger en knusser. Ook heb ik door de ronde tafel meer ruimte gekregen. Ik kan dus iedereen aanraden om in een klein huis een ronde tafel te nemen.

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  3 Reacties

  1. Claudia- Ookinhetpaars
   1 maart 2016 / 20:29

   Wij zoeken ook nog een tafel, eigenlijk 2 een eettafel en een klein lees/ontbijt tafeltje. Voor het laatste zou zo’n ronde mooi zijn. Ik vind m geweldig. Is het een Ikea of toch design:-)?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?