fbpx
 • City map van New York

  Een tijdje geleden kwam ik de prachtige posters tegen van Kunst in Kaart en ik was gelijk enthousiast! Met meer dan 100 steden in 20 verschillende stijlen en kleuren had ik een ruime keuze waar ik uit kon kiezen. Je kan begrijpen dat het erg lastig was. 

  Ik koos voor de city map van New York omdat ik dat echt een wereld stad vindt waar ik heel graag naartoe zou willen. Voor de stijl heb ik gekozen voor een witte achtergrond met een zwarte opdruk. Door de witte achtergrond van de poster springt de ‘stad’ er nog beter uit. Natuurlijk kan je ook een andere kleur kiezen, zodat jou poster in jouw interieur past. Ze hebben de keuze uit mint, navy blauw, olijf groen, goud en nog veel meer stylen.  De poster heb ik opgehangen met een ophangsystemen van Littlesmall.nl. Een hip posterophang systeem met houten kralen. De poster klem je vast tussen de houten plaatjes die door de magneetstrip blijft zitten. Super handig want daardoor beschadigd je poster ook niet. Ik vind dit ook een orginele oplossing voor de standaard lijsten die ik normaal gebruik voor posters. Doordat je de houten plaatjes eenvoudig aan de poster klikt, kan je heel makkelijk van poster verwisselen. Wat ik natuurlijk  graag doen. Amber, de eigenaresse van de webshop, maakt de posterhangers zelf en je kan zien dat er tijd en energie aan besteed wordt.   Littlesmall.nl is een webshop met veel leuke interieur spulletjes zoals deze posterhangers, maar ze verkopen ook tekstborden, wallbanners, erg leuke sleutelhangers en een uitgebreide collectie kaarten. De posterhangers kan je bij Littlesmall.nl kopen maar je kan ze ook samen bestellen met een city poster in de webshop van Kunstinkaart.nl. Die sinds korte tijd nu ook verschillende lijsten bij de posters verkopen. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn geworden als dat ik ben. Mochten jullie nou ook interesse hebben in een poster van Kunst in Kaart maar staat jou stad er niet tussen. Geen probleem! Ze werken ook op aanvraag. 

  Voor welke stad zou jij kiezen?

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?