fbpx
  • Georges Store Blade hanglamp boven de eettafel

    Al een tijdje wilde ik een nieuwe hanglamp boven de eettafel. De draadlamp had ik namelijk al een paar jaar hangen en ik was toe aan iets nieuws. Maar ik kwam steeds niet de lamp tegen die ik echt mooi vind. Tot dat ik de Georges Store Blade hanglamp tegenkwam. Ik was direct verliefd en wist dat deze lamp boven de eettafel moest komen!

    Wat ik alleen niet wist is dat je bijna niet aan de lamp kan komen. De lamp is te koop in maar een paar enkele winkels in Nederland. Maar omdat het zo’n gewilde lamp is was hij daar elke keer uitverkocht. Maar gelukkig is nooit iets echt onmogelijks en bestelde ik de lamp direct bij Georges Store in Frankrijk zelf! Na 1,5 maand kwam eindelijk onze nieuwe lamp binnen. En eerlijk, de lamp is nog mooier dan ik gehoopt had!

    Georges Store Blade hanglamp in de kleur nude ombre
    Georges Store Blade hanglamp in de kleur nude ombre

    Ik koos voor de Blade hanglamp in maat S! Deze maat heeft een breedte van 80 cm en dat is voor ons groot genoeg. De kleur heet Nude Ombre en is een hele mooie warme nude kleur wat perfect in ons interieur past. De gouden details van het armatuur maken de lamp echt helemaal af!

    In de woonkamer gebruiken wij voor alle lampen Philips Hue. Ik ben hier enthousiast over alleen is de lamp zelf niet de mooiste. Ik wilde deze daarom niet gebruiken in de nieuwe hanglamp. Gelukkig hebben ze bij Philips nu ook de Hue filament lamp. Eindelijk een mooie Hue lamp die gezien mag worden. En het licht is zelfs nog mooier, maar dat zal ook vooral door de Blade lamp komen;)

    Georges Store Blade hanglamp in de kleur nude ombre
    Georges store hanglamp nude ombre
    Georges store hanglamp nude ombre

    Misschien vind je dit ook wel leuk om te lezen:

    De Georges Store hanglamp heb ik zelf aangeschaft. Wel staan er in deze blog een aantal affiliate linkjes. Dit betekent dat als jij iets besteld via deze linkjes ik daar een kleine percentage over krijg!

    Volg:
    0
    Delen:

    8 Reacties

    1. shelley
      20 mei 2021 / 16:35

      Goedemiddag! Ik vroeg me af wat jullie als lengte voor het touw hebben gekozen. Ik snap op de site niet helemaal hoe je dat moet berekenen.

      Groetjes Shelley

      • admin
        Auteur
        14 juni 2021 / 11:43

        Hi Shelley,

        Ik heb gekozen voor een afmeting van 75 cm.

        Groetjes, Inge

    2. Marije
      12 juni 2021 / 22:16

      Hi Inge, super mooie lamp! En staat prachtig! Ben zelf een enorme twijfel kont betreft afmetingen. Nu vroeg ik me af of je bladen hebt van 80 cm of dat je bladen van 40cm hebt gedaan die gezamenlijk 80cm zijn.

      • admin
        Auteur
        14 juni 2021 / 11:44

        Hi Marije,

        De lamp heeft in totaal een diameter van 80cm dus de bladen zijn dan 40cm ongeveer.

        Groetjes,

        Inge

    3. Melinda
      4 september 2021 / 08:36

      Hoi, op de site vermelden ze dat de blaadjes na verloop van tijd nog wat naar beneden kunnen inzakken, ca 25 cm. Wat is jouw ervaring hiermee?

      • admin
        Auteur
        4 september 2021 / 08:39

        Hoi Melinda, bij mij zijn de bladen nog niet aan het zakken, maar hangt er natuurlijk pas een aantal maanden. Wat het in de toekomst gaat doen weet ik ook niet!

    4. Marianne
      7 september 2021 / 18:41

      Hallo Inge,

      Wat een gave lamp ik wil hem ook bestellen in die kleur. Kan je de draad van de lamp zelf nog korter maken en er boven in stoppen? Welke Rod Lengte heb je genomen?

      Groetjes,

      Marianne

      • admin
        Auteur
        2 oktober 2021 / 09:25

        Hoi Marianne, je kan het snoer zeker korter maken alleen dan moet je de rod ook korter maken. Dat wordt weer wat lastiger? De lengte rod van onze lamp is 75cm bij een plafondhoogte van 2.60m. Groetjes, Inge

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


    Zoek je iets?