fbpx
 • Een slim interieur met de Sonos One en Philips Hue

  Weet je nog als je vroeger een muziekje wilde luisteren dat je dan naar de cassette speler moest lopen om de speler aan te zetten? Wilde je een nieuw bandje dan moest je weer naar de speler lopen. Dit geldt ook voor de verlichting in het huis. Tot voor kort moest ik naar de schakelaar lopen om de lampen in het huis aan of uit te zetten. Voor veel mensen is dit nog steeds een handeling die ze dagelijks doen. Maar het zou toch veel makkelijker en slimmer kunnen zijn? Ik dacht van wel! Daarom ben ik ook erg blij dat ik de Sonos One en de Philips Hue lampen mocht testen in samenwerking met Coolblue. Benieuwd hoe deze twee apparaten mijn huis slimmer hebben gemaakt? Lees dan snel verder.

  De Sonos One

  Ik was al bekend met Sonos, alleen nog niet met de Sonos One. De One is de opvolger van de Play 1 en is een slimmer apparaat dan zijn voorganger. Zo ben je verzekerd van een hoge geluidskwaliteit en luister je draadloos naar je favoriete muziek. Ik gebruik de Sonos om mijn favoriete muziek af te spelen vanuit een playlist, maar je kan ook de radio aanzetten. Maar er is meer! Je kan namelijk spraakopdrachten geven aan de ingebouwde Google assistant. Zo kan je Google opdrachten geven om de muziek aan te zetten, te vragen naar het weer en nog veel meer. Met dit pakket kan je ook de Hue lampen mee bedienen. Hoe? Dat leg ik je graag even uit!

  De Sonos One op de kast
  Sonos One op de witte kast

  De Sonos One koppelen aan de Hue

  Met het starterspakket duo pack ontvang je 2 Hue lampen, een bridge en een draadloze dimmer. De bridge sluit je aan op je netwerk en daar worden de Hue lampen aan gekoppeld zonder dat je daar andere apparaten voor nodig hebt. De installatie is echt super makkelijk. Binnen een paar minuten zijn jouw lampen gekoppeld en ready voor gebruik. Met de Google assistant kan je nu opdrachten geven om de lampen aan en uit te zetten, maar ook om de kleur aan te passen van de lampen. Je kan kiezen uit 16 miljoen kleuren en ook alle tinten wit. Je kan de lampen dus helemaal aanpassen aan jouw interieur! Ik hoor je nu denken… hoe geef ik nou een opdracht? Dat is dus ook super simpel. Terwijl jij lekker op de bank ligt, aan de eettafel zit te werken of aan het koken bent geef jij een opdracht aan de assistant door te zeggen: ‘Hey Google, zet alle lampen aan’ of ‘Hey Google, zet het licht wat harder’. De assistant voert de opdracht uit en geeft dit ook door via de speaker. Handig hé?

  Philips hue in de lamp boven de grijze bank

  Slimme verlichting

  De Hue lampen heb ik gebruikt in de lamp boven de bank en in de tafellamp bij de televisie. De Hue lampen passen in alle armaturen met dezelfde fitting, bijvoorbeeld boven de eettafel, op de slaapkamer of de lamp in de hal. Alles is mogelijk met deze slimme verlichting. Hoe fijn is het dat je de lamp in de slaapkamer alvast aan kan doen voordat je naar boven gaat lopen? Of dat je hem juist wat feller kan zetten omdat je een boekje wilt lezen. Je huis wordt met dit pakket in één keer een stuk slimmer en ik weet zeker dat je nooit meer zonder wilt!

  Tv meubel met lamp en verlichting van philips hue
  Philips hue lamp boven de bank

  Wil jij nu ook jouw huis een stuk slimmer maken? Bekijk dan snel dit pakket op de site van Coolblue!

  Deze blog is in samenwerking geschreven.

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  1. Eva
   27 februari 2021 / 18:17

   Welke kleur heb je op de muur? De roze? Echt heel mooi!!

   • admin
    Auteur
    27 februari 2021 / 18:55

    Dank je! Is de kleur Pink Nudity van Flexa!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?