fbpx
 • De favoriete kamer in huis van Linda (@thuisbijlin)

  In deze rubriek op Stijlinge laat een interieurliefhebber zijn of haar favoriete kamer zien. Welke kamer is favoriet en waarom? En zou deze interieurliefhebber toch nog iets willen veranderen? Je leest het allemaal in deze rubriek. Linda deelt haar favoriete kamer met ons. Lees je gauw mee?

  Vertel eens iets over jezelf

  De meeste mensen zullen mij kennen van Instagram als @thuisbijlin.
  Eigenlijk heet ik Linda, maar ik wordt meestal Lin genoemd. Vandaar ook de naam thuisbijlin. Op dit moment wonen mijn vriend en ik (zijn in december 6 jaar samen) in een prachtige bovenwoning in Nijmegen Oost. Echter wordt er op dit moment onze hoekwoning gebouwd waar we hopelijk dit voorjaar de sleutel van krijgen. We blijven in Nijmegen, maar gaan wel van Oost naar Noord. We zijn nu vooral bezig met de keuzes voor de badkamer, vloer en muren. Die keuzes geven me wel de nodige stress. Ik vind het zo lastig om nu voor de komende jaren iets te kiezen wat je mooi blijft vinden. Ik kijk er natuurlijk onwijs naar uit om me straks volledig te storten op de inrichting, maar daar moet ik dus nog even geduld voor hebben.

  Wat is jouw favoriete kamer in huis?

  Ik ben vooral heel blij met onze woonkamer. De details van een jaren 30 huis zijn daar heel mooi zichtbaar.

  Wat maakt deze kamer zo speciaal?

  Wij hebben twee prachtige schouwen in onze woning. Ze zorgen voor een enorm fijne sfeer wat echt bij een oud huis past. Je kunt ze ook echt met alles stijlen, waardoor je er een klassiek, modern, industrieel of zelfs romantische sfeer van kunt maken. Daarnaast zitten er prachtige kozijnen in en hebben we prachtige deuren. Ik denk dat ik deze elementen straks in ons nieuwe huis nog best zal missen.

  Favoriete kamer van Linda met de schouw en jaren 30 details

  Zou je nog iets willen veranderen aan deze kamer?

  Ik zou het liefst dagelijks dingen willen veranderen als kleuren op de muur, nieuwe meubels of bijvoorbeeld de keuken. Helaas zitten we in een huurwoning en vind ik het ook zonde om daar veel geld in te stoppen. Dit natuurlijk al helemaal omdat we in het voorjaar de sleutel van ons mooie nieuwe huisje krijgen. Ik heb er nu ook vrede mee omdat ik straks met ons nieuwe huis los kan gaan, haha.

  De schouw in het jaren 30 huis van Linda
  Favoriete details in de woonkamer van Linda

  Bedankt voor het delen van jouw favoriete kamer Linda. Ben jij ook een groot interieurliefhebber en wil jij ook jouw favoriete kamer delen? Dat kan! Neem dan contact met mij op!

  Wil jij meer blogs lezen van deze rubriek? Ook dat is zeker mogelijk! Bekijk hier alle blogs over favoriete ruimtes van Instagrammers en bloggers.

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  1. 10 februari 2020 / 09:37

   My living room is my favourite as well. And I really liked the small decor pieces you have shared in the pictures. I just wanted to ask, the approximate amount of money i need to spend to get this kind of look?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?