fbpx
 • De favoriete kamer in huis van Ilse (@Ilse van Elleswijk)

  In deze rubriek op Stijlinge laat een interieurliefhebber zijn of haar favoriete kamer zien. Welke kamer is favoriet en waarom? En zou deze interieurliefhebber toch nog iets willen veranderen? Je leest het allemaal in deze rubriek. Ilse van het blog InteriorTwin deelt haar favoriete kamer met ons. Lees je gauw mee?

  Vertel eens iets over jezelf

  Hey, ik ben Ilse, 34 jaar en ik werk als interieurblogger en blogcoach. Op de blog InteriorTwin en mijn instagramaccount @ilsevanelleswijk deel ik mijn passie voor interieur. Toen ik de blog InteriorTwin startte kwam ik erachter dat ik, naast interieur, bloggen ook enorm leuk vind en er energie van krijg om strategisch te werken aan mijn online vindbaarheid. Daarom coach ik tegenwoordig ook andere ondernemers en deel ik op ilsevanelleswijk.nl tips voor bloggers en ondernemers hoe ze online meer mensen kunnen bereiken. Super leuk om zo van mijn hobby mijn werk te kunnen maken! Als ik niet aan het werk ben ga ik samen met mijn man graag uit eten of op vakantie. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen met onze hond Jackie of te rommelen in huis. We wonen nu ruim 4 jaar in een nieuwbouwwoning in Arnhem en er is altijd wel wat te doen!

  Wat is jouw favoriete kamer in huis?

  Ik twijfel enorm tussen de woonkamer en mijn werkkamer. Maar ik denk dat als ik moet kiezen ik toch voor mijn werkkamer ga. In deze kamer heb ik veel zelfgemaakt, zoals een industriële schuifdeur, een bank en een eettafel. Ik ben enorm trots op deze zelfgemaakte meubels en zou er op dit moment helemaal niks aan willen veranderen.

  Wat maakt deze kamer zo speciaal?

  De zelfgemaakte meubels zoals de schuifdeur, bank en eettafel.

  Zou je nog iets willen veranderen aan deze kamer?

  Als ik echt de vrije hand zou hebben dan zou mijn man’s mancave eruit mogen. Mijn man heeft namelijk een hoekje in deze ruimte die hij helemaal naar eigen smaak heeft ingericht. En dat is niet helemaal mijn smaak (vooral veel voetbal en bier souvenirs haha). Maar ik vind het belangrijk dat mijn man ook zijn spullen kwijt kan en dan liever in de werkkamer (waar ik toch vooral met mijn rug naartoe zit) dan in de woonkamer.

  Bedankt voor het delen van jouw favoriete kamer Ilse. Ben jij ook een groot interieurliefhebber en wil jij ook jouw favoriete kamer delen? Dat kan! Neem dan contact met mij op!

  Wil jij meer blogs lezen van deze rubriek? Dat kan!

  Lees hier over de favoriete kamer van Amanda

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?