fbpx
 • De favoriete kamer in huis van Amanda (@mijnhuisje_)

  Een nieuw rubriek op Stijlinge waarbij een interieurliefhebber zijn of haar favoriete kamer deelt. Welke kamer is favoriet en waarom? En zou deze interieurliefhebber toch nog iets willen veranderen? Je leest het allemaal in deze nieuwe rubriek. Amanda van het blog mijn-huisje mag het spits afbijten en deelt haar favoriete kamer met ons. Lees je gauw mee?

  Vertel eens iets over jezelf

  Hi mijn naam is Amanda , je kunt mij vinden op Instagram onder de naam @mijnhuisje_ . Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend in Dronten.

  Wat is jouw favoriete kamer in huis?

  Mijn favoriete kamer in huis is toch wel de eetkamer. Ik zit hier het liefste en verander hier het minste omdat ik er gewoon simpelweg tevreden over ben. Door het grote raam is het er lekker licht. Aan mijn witte tafel mix en match ik met stoelen en de lichtbox maakt het hoekje helemaal af.

  Favoriete kamer in huis van Amanda, de eetkamer.

  Wat maakt deze kamer zo speciaal?

  De eetkamer zit bij ons gewoon aan de woonkamer vast. Het is dan ook leuk dat je vanuit de eetkamer zowel in de woonkamer kan kijken als in de keuken. Verder probeer ik echt mijn eigen stijl te houden in deze ruimte. Ik moet niet denken aan een standaard set uit een woonwinkel.

  Zou je nog iets willen veranderen aan deze kamer?

  Ik zou het liefste wel elke week bloemen op mijn eettafel zetten om deze hoek lekker op te fleuren. Dit schiet er nog wel eens bij in! En misschien ooit de klepbank voorzien van een likje verf!

  favoriete hoekje in huis van @mijnhuisje_

  Bedankt voor het delen van jouw favoriete kamer Amanda. Ben jij ook een groot interieurliefhebber en wil jij ook jouw favoriete kamer delen? Dat kan! Neem dan contact met mij op!

  Wil jij meer blogs lezen van deze rubriek? Ook dat is zeker mogelijk!

  Lees hier over de favoriete kamer van Ilse!

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?