fbpx
 • Roze interieuritems: 5 tips!

  Dat ik van de kleur roze houdt is volgens mij wel bekend. Vooral in het interieur gebruik ik deze kleur veel. Je kan in ons huis dan ook veel roze terug vinden op de muren, in de accessoires en zelfs in de meubels. In deze blog deel ik een vijftal interieuritems waar ik super enthousiast van wordt en hopelijk jij ook!

  Ruijch Wandmeubel Roze

  Ruijch Wandmeubel Roze

  Het wandmeubel van Ruijch ontdekte ik een tijdje geleden. Ik was op slag verliefd. Dit roze wandmeubel heeft een super strak design waardoor het ontzettend goed in een Scandinavisch interieur past. Daarnaast is dit meubel verkrijgbaar in 2 afmetingen, voor elk interieur de juiste maat dus!

  Muuto Compose Bank 3-zits

  Muuto roze Compose Bank 3-zits

  Nog een meubel waar ik al jaren verliefd op bent is de roze Muuto Compose bank. Deze bank heeft een sierlijk design wat extra versterkt wordt door de houten poten. Dat geeft de bank ook nog eens een ruimtelijk effect. Met een roze bank zoals de Compose haal je echt een statement in huis. Met een kleintje in huis durf ik het nog niet aan, maar er mag wel wat te dromen blijven toch?

  Vitra Eames Schommelstoel RAR

  Vitra Eames Schommelstoel RAR

  Één van de klassieke meubels van het merk Vitra is natuurlijk de RAR schommelstoel. Sinds 1 juni 2019 zijn er 10 nieuwe kleuren bijgekomen waarin je deze stoel kan bestellen. De kleur Pale rose zit hier ook tussen. Een mooie frisse kleur die perfect bij het frame van de stoel past. Deze schommelstoel kan je toepassen in een kinderkamer of natuurlijk in de woonkamer. Ik weet zeker dat je niet kan stoppen met schommelen.

  Hay Soft Stoel Roze

  Hay Soft Stoel Roze

  De Hay Soft Stoel AAC 123 is een ontwerp van Hee Welling die meerdere meubels heeft ontworpen voor dit Scandinavische merk. Het bekendste ontwerp van zijn hand is waarschijnlijk wel de About A Chair stoel die in diverse varianten is uitgebracht. De Soft Stoel is ook weer een prachtige stoel om te zien. Verkrijgbaar met een houten frame en roze stoffen zitting, maar zoals je op de foto hierboven kan zien is de Soft stoel ook in andere kleuren te verkrijgen. Maar hoe mooi deze kleuren ook zijn, mijn favoriet is toch de Soft stoel in de kleur Lola Rose!

  Ferm Living Collect Dome Roze Hanglamp

  Ferm Living Collect Dome Roze Hanglamp

  In een mooi interieur kan een prachtige lamp niet ontbreken. En als ik tips geef met roze interieuritems natuurlijk ook niet. De Ferm Living Collect Dome is een prachtig design hanglamp in mijn favoriete kleuren…. roze met messing. Die combinatie vind ik al een tijdje erg mooi en gebruik ik thuis ook regelmatig. Ferm Living heeft deze tinten dus perfect gecombineerd. De Collect Dome kan je boven een eettafel hangen, of in een donker hoekje in de hal of zelfs in de slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Mijn favoriet van deze roze meubelen is het wandmeubel van Ruijch. Welke is jouw favoriet?

  Wil je meer (roze) inspiratie lezen? Bekijk dan snel mijn blogs over:

  Make over: Roze trap en deur

  of

  Keuken make-over in een huurhuis

  Liefs,

  Inge

  Deze blog is in samenwerking geschreven. Door zulke samenwerking aan te gaan kan Stijlinge blijven staan en kan ik jullie inspireren met mijn passie.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?