fbpx
 • 5 hippe salontafels voor in de woonkamer

  Één van mijn favoriete meubels is huis is de salontafel. Het is functioneel maar brengt ook ontzettend veel sfeer met zich mee. Geen wonder dat ik regelmatig afwissel met tafels in huis. Het is net als een vloerkleed of een andere bank. Zet een nieuwe tafel neer en je sfeer is direct anders. Wil jij ook een andere salontafel in huis? Ik zocht 5 hippe salontafels uit waarvan ik super fan ben en hopelijk jij ook!

  Woud Arc Salontafel

  De Arc van Woud is een origineel design die ik nog niet eerder gezien heb. De ronde tafel staat op drie poten en kan vanaf de bovenkant open geschoven worden. Hier kan je alle kleine rommeltjes zoals een afstandsbediening en tijdschriften in kwijt. Ideaal toch?

  Woud arc salontafel

  Muuto Workshop Salontafel

  De Workshop van het Scandinavische merk Muuto is een prachtig minimalistische salontafel. Deze tafel kan je gebruiken om voor de bank neer te zetten maar de Workshop kan je ook als plantentafel gebruiken. Eventueel kan je deze hippe tafel ook tegen een saai hoekje zetten en leuk stylen met een mooie poster, vaas en kandelaar.

  Muuto workshop salontafel
  Muuto workshop salontafel

  Ethnicraft Thin

  Vaak wordt er voor een ronde salontafel gekozen in huis. Maar hoe leuk is het om eens iets anders in huis te halen door middel van deze vierkante tafel. Een mooie eye-catcher in huis vanwege zijn eikenhouten blad en metalen frame. Maar ondanks de ‘zware’ materialen is de Thin erg ruimtelijk door zijn open design. Ook een ideale salontafel dus als je woonkamer niet al te groot is.

  Ethnicraft Thin Salontafel

  Montana Panton Wire

  De Montana Wire is een bijzonder ontwerp van de alom bekende designer Verner Panton. Het ontwerp van Montana stamt al uit 1971 maar is nog steeds een spraakmakend design. Zo kan je Montana gebruiken voor meerdere functies. Er is namelijk ook een bijbehorende top te koop die je op de Montana kan plaatsen. Daardoor kan je hem gebruiken als salontafel. Maar het is ook mogelijk om Montana op te hangen aan de muur of op de grond te stapelen. Zo creëer je een soort wandobject of kastenwand. Origineel toch?

  Montana Panton Wire
  Montana Panton Wire

  &Tradition Fly

  Mijn favoriet uit dit leuke lijstje is de Fly salontafel van &Tradition. Deze elegante salontafel heeft een prachtig marmer tafelblad en eiken frame. Marmer is de laatste tijd niet meer weg te denken in het interieur en zie je veel voorbij komen in magazines en woonprogramma’s. Met de Fly haal je dus een super hip meubel in huis.

  &Tradition Fly salontafel
  &Tradition Fly salontafel

  Ik ben benieuwd welk salontafel jouw favoriet is. Laat gerust een reactie achter!

  Wil je meer inspiratie lezen? Bekijk dan snel mijn blogs:

  5 tips voor het kiezen van de ideale eettafel

  of

  De favoriete kamer in huis van Amanda (@mijnhuisje_)

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?