fbpx
 • 50 shades of grey

  Als jullie mij volgen op Instagram dan hebben jullie gemerkt dat ik mijn slaapkamer een make-over heb gegeven. Je kan het bijna niet meer terug herkennen. De kamer is namelijk van een fris witte kamer met roze en groen tinten veranderd na een donker holletje met heel veel grijs tinten. Mijn eigen 50 shades of grey slaapkamer kan je wel zeggen:)

  Ook heb ik het bed verplaatst naar een andere plek in de kamer. Het bed staat nu onder de schuine wand, precies onder het raam. Door het knusse gevoel slaap ik de laatste tijd zo fijn, dat dit wel een vast plekje is geworden. Ook heb ik het grijze bolletjes kleed uit de berging gehaald en deze half onder het bed gelegd. Zo valt de lelijke vloer minder op en het voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. Een win win situatie dus.

  Naast deze veranderingen pakte ik ook de nachtkastjes aan. Nou ja nachtkastjes…. ik had er al twee bijzettafeltjes staan, maar dit waren behoorlijk beschadigd en toe aan vervanging. En als je dan toch iets moet vervangen, dan kan je het maar gelijk goed doen, vind ik dan.

  Ik plaatste aan de ene kant van het bed de HAY DLM bijzettafel die normaal gesproken beneden staat. Aan de andere kant zette ik een andere HAY variant neer. Namelijk de HAY Tray tafel. Deze bijzettafels zijn eigenlijk een iconisch ontwerp van dit Scandinavische merk dat al jaren erg bekend is en gewild. Wat heel erg leuk is dat deze tafel in verschillende maten en kleuren te verkrijgen is. Zo kan je er twee of drie bij elkaar zetten om een speels groepje te creëren. Maar je kan ook een enkele gebruiken als salontafel, of net als bij als tafeltje bij het bed.

  Waar de bijzettafel ook nog eens erg leuk voor te gebruiken is, is als plant tafel. Zet de tray naast de bank, plaats er een mooie grote plant op je hebt in een handomdraai een leuk hoekje gemaakt. Zo zie je maar weer eens dat je met de HAY bijzettafels alle kanten op kan.

  Heb jij een nachtkastje of ook een bijzettafel naast het bed staan?

  Liefs,

  Inge

  P.S. De winnaar van de giftcard winactie is gewonnen door @linspirationnl. Gefeliciteerd! Stuur je mij een berichtje met jou gegevens?

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Mister Design

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?