Tuindecoratie + budget DIY 

Een tijdje geleden deelde ik een blog over onze nieuwe tuinset. Ik deelde hierin mee dat ik snel een blog zou schrijven over mijn favoriete tuindecoratie en dat ik een simpele diy voor jullie had. Helaas moesten jullie hierop iets langer wachten dan gepland, maar om het goed te maken heb ik ook nog iets heel leuks voor jullie.

Als eerste wil ik jullie de beloofde diy delen. Ik zag hem een tijdje terug op tv bij VTwonen voorbij komen en ben zelf ook even aan de slag gegaan. Ik kocht een stuk touw bij de action, kost nog geen euro geloof ik, en haalde een oud wit kussensloop tevoorschijn. Maar je kan ook een oud laken gebruiken. Daar knipte ik reepjes uit van ongeveer 5 cm breed en 40 cm lang. Die reepjes knoopte ik aan het touw vast en hing hem boven de eettafel. Omdat ik toch nog iets miste boven de eettafel heb ik ook nog drie kanten lampionnen, uit de webshop van Balkonafscheiding.nl, aan het touw gehangen. Zo creëerde ik een nog knusser plekje en heb je voor een heel klein budget een leuke vlaggenlijn. 

Omdat ik nog wat reepjes stof overhad heb ik ook nog een kleine slinger gemaakt en deze opgehangen in het zitje. Maakt het net wat gezelliger. Ook de tuinposter komt net als de lampionnen uit de webshop van Balkonafscheiding.nl. Ik vind posters in huis een geweldige manier om een ruimte aan te kleden en dat geldt ook zeker voor de tuin. Het maakt een hoekje helemaal af en door ze af en toe om te wisselen creëer je met een kleine handeling een ander hoekje.  

Doordat deze tuinposter een nieuwe plek kreeg, had ik ineens een kale plek over bij de eettafel. Daar moest dus een nieuwe tuinposter komen omdat ik vind dat je daar een hoekje helemaal mee af kunnen stylen. De oplettende kijker op Instagram en deze blog heeft vast al gezien dat daar nu de 'oh happy day' poster hangt. Hij hangt er nu een paar weken en ik ben zo blij met het resultaat. Hij is een maatje groter dan de 'good vibes only' poster en past hierdoor veel beter op deze plek. Samen met de diy slinger maak je met een klein budget een klein feestje van je tuin. 

Zoals ik in de eerste alinea al schreef heb ik ook nog iets leuks voor jullie omdat jullie zo lang op deze blog moesten wachten. Want ik mag één van jullie blij maken met dezelfde 'oh happy day' poster als die ik in de tuin heb hangen.

De winnaar van de actie is bekend….

@manuela.en.logan

Gefeliciteerd! Stuur je mij een berichtje?

Liefs,

Inge 


Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Balkonafscheiding.nl. Op mijn blog schrijf ik altijd een eerlijk review over een product en/of merk.