fbpx
 • Tuindecoratie + budget DIY 

  Een tijdje geleden deelde ik een blog over onze nieuwe tuinset. Ik deelde hierin mee dat ik snel een blog zou schrijven over mijn favoriete tuindecoratie en dat ik een simpele diy voor jullie had. Helaas moesten jullie hierop iets langer wachten dan gepland, maar om het goed te maken heb ik ook nog iets heel leuks voor jullie.

  Als eerste wil ik jullie de beloofde diy delen. Ik zag hem een tijdje terug op tv bij VTwonen voorbij komen en ben zelf ook even aan de slag gegaan. Ik kocht een stuk touw bij de action, kost nog geen euro geloof ik, en haalde een oud wit kussensloop tevoorschijn. Maar je kan ook een oud laken gebruiken. Daar knipte ik reepjes uit van ongeveer 5 cm breed en 40 cm lang. Die reepjes knoopte ik aan het touw vast en hing hem boven de eettafel. Omdat ik toch nog iets miste boven de eettafel heb ik ook nog drie kanten lampionnen, uit de webshop van Balkonafscheiding.nl, aan het touw gehangen. Zo creëerde ik een nog knusser plekje en heb je voor een heel klein budget een leuke vlaggenlijn. 

  Omdat ik nog wat reepjes stof overhad heb ik ook nog een kleine slinger gemaakt en deze opgehangen in het zitje. Maakt het net wat gezelliger. Ook de tuinposter komt net als de lampionnen uit de webshop van Balkonafscheiding.nl. Ik vind posters in huis een geweldige manier om een ruimte aan te kleden en dat geldt ook zeker voor de tuin. Het maakt een hoekje helemaal af en door ze af en toe om te wisselen creëer je met een kleine handeling een ander hoekje.  

  Doordat deze tuinposter een nieuwe plek kreeg, had ik ineens een kale plek over bij de eettafel. Daar moest dus een nieuwe tuinposter komen omdat ik vind dat je daar een hoekje helemaal mee af kunnen stylen. De oplettende kijker op Instagram en deze blog heeft vast al gezien dat daar nu de ‘oh happy day’ poster hangt. Hij hangt er nu een paar weken en ik ben zo blij met het resultaat. Hij is een maatje groter dan de ‘good vibes only’ poster en past hierdoor veel beter op deze plek. Samen met de diy slinger maak je met een klein budget een klein feestje van je tuin. 

  Zoals ik in de eerste alinea al schreef heb ik ook nog iets leuks voor jullie omdat jullie zo lang op deze blog moesten wachten. Want ik mag één van jullie blij maken met dezelfde ‘oh happy day’ poster als die ik in de tuin heb hangen.

  De winnaar van de actie is bekend….

  @manuela.en.logan

  Gefeliciteerd! Stuur je mij een berichtje?

  Liefs,

  Inge 


  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Balkonafscheiding.nl. Op mijn blog schrijf ik altijd een eerlijk review over een product en/of merk. 

  Volg:
  0
  Delen:

  47 Reacties

  1. 13 juli 2017 / 17:28

   Waauw wat een gave tuin heb je gecreëerd!! Begin augustus wordt eindelijk onze tuin aangelegd en wil een beetje binnnen naar buiten halen! Mooie inspiratie dus, de lampionnetjes heb ik al! De poster zal het helemaal af maken! ????

  2. Melissa
   13 juli 2017 / 17:37

   Super mooi!!
   En uiteraard wil ik ook heeeel graag zo’n mooie poster winnen voor onze nieuwe tuin! #duimduim

  3. Melissa
   13 juli 2017 / 17:37

   Super mooi!!
   En uiteraard wil ik ook heeeel graag zo’n mooie poster winnen voor onze nieuwe tuin! #duimduim

  4. annelies
   13 juli 2017 / 18:12

   gaaf, de ‘good vibes only’ poster heb ik ook, maar ik vind het nog wat kaal.. dus nog een mooie poster van balkonafscheiding.nl past mij wel ☺ insta lady_anneliesss

  5. annelies
   13 juli 2017 / 18:12

   gaaf, de ‘good vibes only’ poster heb ik ook, maar ik vind het nog wat kaal.. dus nog een mooie poster van balkonafscheiding.nl past mij wel ☺ insta lady_anneliesss

  6. Ynske3
   13 juli 2017 / 19:00

   De vlaggenlijn al een aantal keer voorbij zien komen en wat is hij fantastisch! Ik ga zeker proberen om hem zelf te maken! ? Bedankt voor de duidelijke uitleg!

  7. Ynske3
   13 juli 2017 / 19:00

   De vlaggenlijn al een aantal keer voorbij zien komen en wat is hij fantastisch! Ik ga zeker proberen om hem zelf te maken! ? Bedankt voor de duidelijke uitleg!

  8. mariannevetten
   13 juli 2017 / 19:57

   Wat super leuk … ik ga er denk ik een voor mijn dochter maken .. en ik doe graag mee voor de tuinposter bij mij wordt het dan balkonposter? Heb er nog een mooi muurtje voor?

  9. mariannevetten
   13 juli 2017 / 19:57

   Wat super leuk … ik ga er denk ik een voor mijn dochter maken .. en ik doe graag mee voor de tuinposter bij mij wordt het dan balkonposter? Heb er nog een mooi muurtje voor?

  10. Giny van Loon
   13 juli 2017 / 21:49

   Oh geweldig die tuinposters! Perfect voor onze tuin, nog net voordat we hier onze jaarlijkse ‘vriendencamping’ houden ?

  11. Giny van Loon
   13 juli 2017 / 21:49

   Oh geweldig die tuinposters! Perfect voor onze tuin, nog net voordat we hier onze jaarlijkse ‘vriendencamping’ houden ?

  12. Melissa
   14 juli 2017 / 05:36

   Wat een leuk idee! Ik doe mee voor de dubbele winkansen 🙂 Liefs, waterhof_

  13. Melissa
   14 juli 2017 / 05:36

   Wat een leuk idee! Ik doe mee voor de dubbele winkansen 🙂 Liefs, waterhof_

  14. withlovepatricia
   14 juli 2017 / 13:27

   Hi Inge,

   Wat een leuke winactie??! Graag maak ik kans op deze tuinposter voor onze kale tuinmuur. Denk dat het daar erg mooi staat. Zou ook erg leuk zijn omdat we 20 juli 5 jaar getrouwd zijn. Ik ga duimen ??

  15. withlovepatricia
   14 juli 2017 / 13:27

   Hi Inge,

   Wat een leuke winactie??! Graag maak ik kans op deze tuinposter voor onze kale tuinmuur. Denk dat het daar erg mooi staat. Zou ook erg leuk zijn omdat we 20 juli 5 jaar getrouwd zijn. Ik ga duimen ??

  16. 14 juli 2017 / 14:14

   Door Instagram-inspiratie had ik ook al zo’n repenslinger gemaakt. Maar met die lampionnen is het nog veel leuker. Ik ga zo direct kijken op @balkonafscheiding en hun website!
   Maar die tuinposter, die maakt het echt idd helemaal af! Dus die win ik er graag bij…

  17. 14 juli 2017 / 14:14

   Door Instagram-inspiratie had ik ook al zo’n repenslinger gemaakt. Maar met die lampionnen is het nog veel leuker. Ik ga zo direct kijken op @balkonafscheiding en hun website!
   Maar die tuinposter, die maakt het echt idd helemaal af! Dus die win ik er graag bij…

  18. Rixt-Marieke
   15 juli 2017 / 19:50

   Wat een leuke giveaway! Jouw tuin is echt heel mooi 🙂 We zijn druk aan het klussen dus een tuinproject moet nog even wachten. Deze poster zou mijn zithoekje mooi opfleuren! Ik waag een gokje 🙂

  19. Rixt-Marieke
   15 juli 2017 / 19:50

   Wat een leuke giveaway! Jouw tuin is echt heel mooi 🙂 We zijn druk aan het klussen dus een tuinproject moet nog even wachten. Deze poster zou mijn zithoekje mooi opfleuren! Ik waag een gokje 🙂

  20. Lisa Luyke
   15 juli 2017 / 22:16

   Wat een leuke blog! Goede tips om ook onze tuin gezelliger te maken. Ik hou van diy’en :). Natuurlijk maak ik graag kans op de tuinposter. Die zou het plaatje helemaal afmaken… IG naam: lisaluyke

  21. Lisa Luyke
   15 juli 2017 / 22:16

   Wat een leuke blog! Goede tips om ook onze tuin gezelliger te maken. Ik hou van diy’en :). Natuurlijk maak ik graag kans op de tuinposter. Die zou het plaatje helemaal afmaken… IG naam: lisaluyke

  22. Tirza Rigter
   16 juli 2017 / 06:05

   Ooooh dit zou zo fijn zijn voor in mijn nieuwe huis!! Insta is @tirzarigter

  23. Tirza Rigter
   16 juli 2017 / 06:05

   Ooooh dit zou zo fijn zijn voor in mijn nieuwe huis!! Insta is @tirzarigter

  24. lindazwaan
   16 juli 2017 / 07:25

   Jaaa SUPERLEUK! Maakt de tuin inderdaad helemaal af en zomer-ready. Wij hebben vakantie in eigen tuin deze zomer (gaan later pas op vakantie!), dus de poster zou zeer welkom zijn??

   IG: lindazwaan

  25. lindazwaan
   16 juli 2017 / 07:25

   Jaaa SUPERLEUK! Maakt de tuin inderdaad helemaal af en zomer-ready. Wij hebben vakantie in eigen tuin deze zomer (gaan later pas op vakantie!), dus de poster zou zeer welkom zijn??

   IG: lindazwaan

  26. Laura
   16 juli 2017 / 07:31

   Ziet er heel leuk uit! Gaan onze tuin na 3 jaar hier wonen eindelijk aanpakken. Wil het simpel houden en dan past zo’n poster perfect. 🙂

   laura.vogel

  27. Laura
   16 juli 2017 / 07:31

   Ziet er heel leuk uit! Gaan onze tuin na 3 jaar hier wonen eindelijk aanpakken. Wil het simpel houden en dan past zo’n poster perfect. 🙂

   laura.vogel

  28. Maartje Buitenhuis
   16 juli 2017 / 07:52

   Super leuk idee de tuinslinger! Ik geef over twee weken een feestje met het thema WIT dus daar past hij helemaal bij!
   Leuker met de afwisseling van lampionnen ❤️

   Liefs Maartje Buitenhuis

  29. Maartje Buitenhuis
   16 juli 2017 / 07:52

   Super leuk idee de tuinslinger! Ik geef over twee weken een feestje met het thema WIT dus daar past hij helemaal bij!
   Leuker met de afwisseling van lampionnen ❤️

   Liefs Maartje Buitenhuis

  30. Cindy
   16 juli 2017 / 09:29

   Wat een leuke vlaggenlijn! ? Goed idee om hem van een oude kussensloop te maken. En wat heb je leuke hoekjes in je tuin! Onze tuin kan ook wel wat gezelligheid gebruiken, dus ik doe graag mee voor de leuke tuinposter!
   Mijn IG naam: cindyvervoort

  31. Cindy
   16 juli 2017 / 09:29

   Wat een leuke vlaggenlijn! ? Goed idee om hem van een oude kussensloop te maken. En wat heb je leuke hoekjes in je tuin! Onze tuin kan ook wel wat gezelligheid gebruiken, dus ik doe graag mee voor de leuke tuinposter!
   Mijn IG naam: cindyvervoort

  32. Judith van den Anker
   16 juli 2017 / 14:27

   Wat een vrolijke poster! Wij verhuizen over 4 weken baar ons nieuwe huis met eindelijk een tuin! De kids kunnen niet wachten en ik ook niet. De eerste ochtend dat ik wakker word, ben ik jarig en zie ik mijzelf al zitten met een bakkie en kijkend naar deze poster en mijzelf dan bedenken “oh happy day”!

   IG: judithvda

  33. Judith van den Anker
   16 juli 2017 / 14:27

   Wat een vrolijke poster! Wij verhuizen over 4 weken baar ons nieuwe huis met eindelijk een tuin! De kids kunnen niet wachten en ik ook niet. De eerste ochtend dat ik wakker word, ben ik jarig en zie ik mijzelf al zitten met een bakkie en kijkend naar deze poster en mijzelf dan bedenken “oh happy day”!

   IG: judithvda

  34. Patricia
   16 juli 2017 / 14:34

   Super leuk gedaan! Die vlaggenlijn ga ik ook maar eens maken binnenkort 🙂
   Die poster is ook tof. Leuk om eens af te wisselen op ons balkon.

   IG; huisjeindrenthe

  35. Patricia
   16 juli 2017 / 14:34

   Super leuk gedaan! Die vlaggenlijn ga ik ook maar eens maken binnenkort 🙂
   Die poster is ook tof. Leuk om eens af te wisselen op ons balkon.

   IG; huisjeindrenthe

  36. Cindy
   16 juli 2017 / 15:23

   Super leuk die slinger! Ga ik ook eens proberen te maken! En wat een leuke actie, de poster staat al tijdje op mijn wishlist dus ik ga heel hard duimen!

   Liefs cindydej0ng

  37. Cindy
   16 juli 2017 / 15:23

   Super leuk die slinger! Ga ik ook eens proberen te maken! En wat een leuke actie, de poster staat al tijdje op mijn wishlist dus ik ga heel hard duimen!

   Liefs cindydej0ng

  38. 16 juli 2017 / 19:51

   Super leuke diy, ga morgen meteen aan de slag met deze gave tip! En natuurlijk zou ik ook ontzetgend graag de tuinposter willen winnen. So..fingers crossed!!

  39. 16 juli 2017 / 19:51

   Super leuke diy, ga morgen meteen aan de slag met deze gave tip! En natuurlijk zou ik ook ontzetgend graag de tuinposter willen winnen. So..fingers crossed!!

  40. Lisa
   17 juli 2017 / 06:13

   Oeh wat een mooie poster! En wat een prachtige tuin heb je, die poster maakt het helemaal af. Hij zou onze tuin ook een stuk vrolijker maken! Liefs @homebylisa_

  41. Lisa
   17 juli 2017 / 06:13

   Oeh wat een mooie poster! En wat een prachtige tuin heb je, die poster maakt het helemaal af. Hij zou onze tuin ook een stuk vrolijker maken! Liefs @homebylisa_

  42. Marjolijn
   17 juli 2017 / 06:14

   Een extra kansje wil ik dan ook wel graag nog even wagen want ik vind ze GAAF de tuinposters van balkonscheiding.nl!

   Liefs Marjolijn. (Spoor36)

  43. Marjolijn
   17 juli 2017 / 06:14

   Een extra kansje wil ik dan ook wel graag nog even wagen want ik vind ze GAAF de tuinposters van balkonscheiding.nl!

   Liefs Marjolijn. (Spoor36)

  44. 19 juli 2017 / 15:45

   Jaaaa, ik doe mee! Maak graag een kansje. En….. ik ga de vlaggenlijn morgen maken. Mooie tip.
   C.youc.me

  45. 19 juli 2017 / 15:45

   Jaaaa, ik doe mee! Maak graag een kansje. En….. ik ga de vlaggenlijn morgen maken. Mooie tip.
   C.youc.me

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?