fbpx
 • Wisselen met de nieuwe dubbelzijdige IXXI’s

  Ik ben fan van de wanddecoratie van IXXI. Ze zijn origineel, je kan eventueel je eigen foto gebruiken en het past eigenlijk in elke interieur en ruimte. In mijn huis hangen er op dit moment twee. Ik heb vorig jaar een eigen IXXI ontworpen van een afbeelding van een roze trap in Spanje. Mocht je de blog nog willen lezen klik dan hier.  Ik vind het nog steeds een hele mooie afbeelding. Deze decoratie heeft een hele tijd beneden gehangen maar is onlangs verhuisd naar mijn slaapkamer. Op de oude plek heb ik onlangs een nieuwe IXXI opgehangen, en dan wel één die al heel lang op mijn verlanglijstje stond, namelijk de Flamingo uit de collectie van het Natural History Museum.

  Maar deze week heeft IXXI een nieuwe collectie gelanceerd waar ik helemaal enthousiast over bent geworden. Ze hebben namelijk een collectie uitgebracht met dubbelzijdige exemplaren. Dit betekent dat je eigenlijk twee IXXI’s in één hebt, hoe leuk is dat? Je kan dan makkelijk de afbeelding omdraaien als het seizoen veranderd of wanneer je gewoon zin hebt om de sfeer in je huis te veranderen.

  De afbeeldingen van de de nieuwe collectie zijn in samenwerking met Rijksmuseum, Creative Lab Amsterdam en Banksy. Een hele fijne collectie dus met de mooiste afbeeldingen die je in elke ruimte kan neerhangen. Zelfs voor de kinderkamer is aandacht. Hieronder een aantal afbeeldingen van de nieuwe collectie. Mocht je meer willen zien, klik dan op deze link.

  welcomes-niewe-collectie-5welcomes-collectie-2

  welcomes-collectie-3-2

  weclomes-collectie-4-2

  Wat vinden jullie van deze nieuwe dubbelzijdige IXXI’s?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost bevat affiliate links.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?