fbpx
 • Het perfecte plaatje 

  Al een hele lange tijd wilde ik graag een mooie IXXI aan de muur. Altijd als ik plaatjes tegenkom in een ruimte met zo’n mooie wanddecoratie dan bedenk ik me hoe tof dit zou staan in ons huis. Alleen kon ik niet de juiste afbeelding vinden in de huidige collectie. Ik wilde graag de kleur roze erin terug laten komen die al op veel plekken in huis terug komen. Maar ik wilde ook een afbeelding waar ik niet zo snel op zou uitkijken en die ook ‘one of a kind’ is. Naast de eigen collectie kan je ook zelf afbeeldingen laten afdrukken, wat dus ideaal is als je iets unieks wilt creëren. Ik heb al heel wat avonden op Pinterest gezeten op zoek naar het perfecte plaatje, maar kon hét elke keer toch niet vinden. 

  Vorige week was het dan zo ver. Ik kwam een prachtig plaatje tegen van een roze gebouw in Calpe, Spanje. Ik was gelijk super enthousiast en wist dat ik dit op de muur wilde hebben. Alleen wist ik niet of de kwaliteit goed zou zijn. Daarom had ik een berichtje op Instagram gezet of mensen ervaringen hebben met dit soort afbeeldingen. Ik kreeg zoveel positieve reacties hierop dat ik het aan durfde om hem te bestellen! Eindelijk was mijn IXXI onderweg. 

  Eenmaal thuis werd ik toch wel lichtelijk zenuwachtig. Want straks was de kwaliteit van mijn foto toch heel slecht en zou er alleen maar pixels te zien zijn. Gelukkig viel dit echt hartstikke mee. Ja, als je er met je neus op staat zie je dat de kwaliteit wat minder is. Maar zoals je op de foto’s kan zien is er van een klein afstandje al niks meer van te zien. Ik ben heel blij met dit resultaat en zo fijn dat ik na al jullie lieve reactie’s heb geluisterd en hem besteld hebt. Want zonder jullie mening had ik het waarschijnlijk niet aangedurft. 

  Nu heb ik eindelijk een grote blikvanger in huis waar ik zo lang op gewacht hebt. Waar ik nog blijer van wordt is dat de afbeelding zo vrolijk en kleurijk is dat ik er instant een vakantiegevoel van krijg. En dat is het fijnste gevoel wat er bestaat toch?   Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst? 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?