Nieuwe najaarscollectie Søstrene Grene

Zijn jullie ook zo’n fan van Søstrene Grene? Ik wel! Daarom sta ik ook altijd te springen wanneer de nieuwe collectie uit is. Vandaag was het dan eindelijk zover. De nieuwe najaarscollectie is nu verkrijgbaar in de winkels. En ik kan jullie zeggen, er zijn veel mooie producten waar jullie interieur hartje sneller van gaat kloppen.

Mijn favoriete producten van deze collectie zijn de roze wandlamp, het roze beddengoed plus de deken en als laatst de decoratieve tegels op de muur. Hoezo een pink crush!! Voor de tegels heb ik al een leuk plekje voor in huis in gedachten. Ik moet dus snel een bezoekje gaan brengen in deze toffe winkel.

Kijken jullie mee naar de rest van de collectie?

Available_6.September_SostreneGrene_September_Interior2018_64

Available_6.September_SostreneGrene_September_Interior2018_07

Available_6.September_SostreneGrene_September_Interior2018_23

4124.Available_6.September20.September_SostreneGrene_September_Interior2018_06

1679.Available_6.September20.September_SostreneGrene_September_Interior2018_09

Dit waren de hoogtepunten van de collectie voor mij. Die dus vanaf vandaag in de winkels liggen. Dat wordt allemaal hollen naar de dichtstbijzijnde winkel toch? Welk product is jouw favoriet?

Liefs,

Inge