fbpx
 • Wist je dat?

  In het kader van mijn blog wat persoonlijker te maken en omdat ik soms wel eens vragen krijg over mij, Jace en andere persoonlijke dingen, leek het mij leuk om een wist je dat te schrijven. Lees je mee?

  Wist je dat?

  – Ik in mijn vorige huis veel paarse accenten had zoals accessoires maar ook een knal paarse muur! What was i think right?

  – Ik een tijdje in Curacao heb gewoond. Dit was voordat Jace was geboren. Ik heb een geweldige tijd gehad. Want wie kan nu zeggen dat er regelmatig dolfijnen langs je werkplek hebben gezwommen, of dat je op vrije dagen gelijk vakantie hebt want die besteed je altijd op het strand. En hoe fijn ik het hier in Nederland nu heb, ik mis het nog (bijna) elke dag. Hopelijk kunnen wij snel weer een keer terug voor een fijne vakantie.

  – Ik in de showroom van Direct Lampen werk. Op dit moment zijn wij druk aan het verbouwen en heb ik een aantal stijlkamers helemaal bedacht en ingericht. Heel tof om te doen, maar ook wel een beetje eng. Normaal gesproken richt ik alleen mijn eigen huis in en dat is dan toch een beetje veilig, omdat het jouw eigen smaak is. Nu moest ik een aantal kamers inrichten in de moderne stijl. Maar het resultaat wordt echt heel tof en ik zal jullie zeker het eindresultaat laten zien in een andere blog.

  – Ik het liefst elke dag een jurkje draag. Daarom ben ik ook zo blij met deze zomer….

  – Jace bijna 4 jaar wordt en dat ik daar zelf een beetje tegen op kijk. Elke ochtend om half negen op het schoolplein staan is totaal geen pretje als je geen ochtendpersoon bent haha! Maar eerlijk, ik kijk er ook tegen op dat hij straks vaak van huis weg is en ik veel eigen tijd krijg. Ik heb dat al bijna 4 jaar niet heb gehad. Maar hopelijk kan ik die tijd investeren om leuke content te maken voor Instagram en mijn blog. En een dagje ongegeneerd Netflixxen kan er dan ook wel vanaf toch?

  – Ik echt een reislustig typje ben. Naast Curacao heb ik ook een tijdje in Turkije gewoond, waar ik gewerkt heb als reisleidster. Ook ben ik altijd aan het kijken waar de volgende trip heen kan gaan en zoek ik regelmatig naar leuke dealtjes en goedkope tickets.

  – Onze volgende trip naar Marrakesch is. Jace en ik gaan samen met een vriendin plus haar kindje 6 dagen deze toffe stad bezoeken. Stond helemaal niet op de planning, maar als je een retourtje voor 80 euro tegenkomt, dan moet je dat boeken toch?

  – Ik ontzettend dol ben op wijn en zelfs ooit op wijnreis ben geweest toen ik nog op de hotel school zat.

  – Ik sinds de geboorte van Jace al alleenstaande moeder ben. Hij was namelijk niet gepland, maar wel zo ontzettend gewenst en ik zou nu absoluut niet meer zonder hem kunnen. Ik krijg ook vaak de vraag waar zijn mooie bruine kleurtje vandaan komt… Jace is half Colombiaans, dus hij bezit over goede genen wat betreft zijn tintje.. over zijn temperament zullen we het maar niet hebben;)

  Dit waren wat leuke weetjes over mij. Mocht je toch nog iets willen weten wat hier niet tussen staat, vraag het gerust aan mij!

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?