fbpx
 • Kleur bekennen

  In mijn vorige blog liet ik jullie zien dat ik een muurtje grijs heb geverfd in Jace zijn kamer. Maar dit was niet de enige verandering die zijn kamer kreeg. Zo heb ik een nieuw kleurtje geïntroduceerd en kreeg Jace eindelijk een keukentje op zijn kamer.

  Normaal gesproken speelt Jace alleen maar met auto’s! Maar ik kwam er laatst achter dat hij het spelen met een keukentje ook wel erg leuk vindt. Ik twijfelde of ik er een zou aanschaffen. Hij is toch al bijna 4 jaar en was bang dat hij er eenmaal thuis niet meer na zou omkijken. Maar ik besloot toch Markplaats in de gaten te houden voor het geval er iets in de buurt te koop staan voor een leuk prijsje. Dit was direct het geval en na een paar dagen gingen wij hem samen ophalen. De glimlach op zijn gezicht toen hij de keuken zag was fantastisch. Tegenwoordig kan je de houten keukentjes helemaal pimpen naar jouw stijl. Ik had alleen niet zoveel zin om er veel werk aan te verrichten met verven etc. Ik besloot alleen de achterkant te beplakken met een sticker speciaal voor deze keuken. En het was een schot in de roos. Het staat super leuk om zijn kamer en Jace speelt er ook nog eens mee of dat hij een kraam heeft en eten verkoopt. Super schattig.

  Een tijdje geleden ontving ik een cadeautje voor op de kamer van Jace. Dit was een knoopkussen in de kleur mosterdgeel. Ik had nooit eerder over deze kleur nagedacht om te gebruiken in zijn kamer, maar de kleur pakte verrassend goed uit. Zoals jullie weten is zijn kamer vooral monochrome ingericht. Zwart met wit, grijze lambrisering en veel houten producten om warmte te creëeren. En eigenlijk ook omdat ik nu eenmaal van houten producten houdt, vooral als dit ook nog met de hand gemaakt is zoals het bedje. Omdat de gele kussen zo verrassend leuk stond besloot ik om op zoek te gaan naar meer leuke kinderkamer accessoires in deze fijne kleur. En als je dan net als mij een interieur liefhebber bent, dan kan er natuurlijk ook niet wat toffe kids design producten ontbreken.

  De Muuto restore mand is bij mij een groot favoriet. Ik gebruik hem in de woonkamer voor tijdschriften, rommeltjes en mijn camera spulletjes. Ik kwam erachter dat hij er ook in het geel is. Ideaal om daar alle leuke boeken in te doen, knuffels of eventueel spullen van zijn keuken. De mand is gemaakt van oude petflessen en is ontzettend stevig. Wat super fijn is want Jace kan nog al lomp zijn en is niet heel voorzichtig met zijn spullen. Gelukkig kan deze tegen een stootje.

  Voor aan de Dot (muurhaak) leek het mij wel erg leuk om daar de Muuto Socket hanglamp aan te hangen. Ook deze is namelijk verkrijgbaar in de juiste kleur geel en ze zijn perfect te gebruiken op de kinderkamer als kinder lampen. En een beetje extra verlichting is natuurlijk nooit erg. Wat ik zo fijn vindt is dat de lichtbron al meegeleverd wordt. Dat is namelijk niet bij alle pendels het geval.

  Ook het dekbed werd vervangen door een wat kleurrijker geheel. Natuurlijk in de stijl van Jace, met heel veel auto’s erop. Het leukste vind ik dat ook hier de gele kleur weer terug komt. Zo wordt het een echt geheel.

  Als laatste vond ik ook nog een heel schattig ananas kussen van Ferm Living. Het past goed bij zijn keuken maar staat ook erg leuk in zijn rekje, wat boven het bed past. Zo komt er in elk hoekje van zijn kamer deze tint terug.

  Ik ben heel enthousiast over de nieuwe kleur en de nieuwe veranderingen in zijn kamer. Ik blijf het heerlijk vinden om te rommelen op deze kamer en kleine aanpassingen te maken. Maar wat nog belangrijker is, is dat Jace er ontzettend blij mee is en uren hier kan spelen. En daar gaat het om toch?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign.

  Volg:
  0
  Delen:

  6 Reacties

  1. Linda
   23 augustus 2020 / 17:04

   Wat leuk! Waar komt dat leuke houtenrek vandaan??

   • admin
    Auteur
    28 augustus 2020 / 10:20

    Hi, die is van de Ikea!

  2. Renske
   17 november 2020 / 12:06

   Ik vind de kleuren oker en grijs erg mooi en wil zoiets ook voor de kamer van mijn zoontje gaan doen. Mag ik vragen welke kleur grijs je op de muur hebt?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?