fbpx
 • Een beetje liefde in het tv hoekje

  Met een ‘nieuwe’ woonkamer hoort natuurlijk ook een aantal nieuwe accessoires. Zo vertelde ik in mijn vorige blog dat ik het Ypperlig rekje opgehangen had en ook de lamp boven de eettafel is reeds vernieuwd. Maar nu heb ik nog iets nieuws toegevoegd. Het is de It’s a litle neon love van Neon Poodle. Ik weet niet of jullie bekend zijn met dit merk. Maar ze maken de tofste neon lampen die ik ooit eerder gezien hebt. En sinds kort zijn ze ook te bestellen voor ons hier in het koude Nederland.Vorig jaar ontdekte ik Neon Poodle en werd ik verliefd op de It’s a neon love lamp. Een neon lamp in de vorm van een hartje. Deze lamp is in verschillende kleuren te bestellen, maar ik koos voor de cool white. Het leuke van deze lamp is dat hij te bedienen is met een afstandbediening die natuurlijk mee verstuurd wordt. Je kan de sterkte van de lamp er mee bedienen. Maar je kan de lamp ook op verschillende knipper standen zetten. Super leuk als je een feestje hebt.

  Ik koos ervoor om de lamp boven de tv neer te hangen. Niet het ideale foto plekje, maar ik wilde al een tijd iets op die muur neerhangen. Het mocht ook niet te druk zijn, want dan lijdt het mij teveel af. Maar als je deze lamp op een licht gedempte stand zet, is het een ideale lamp voor boven de tv.Ook kon ik het niet laten om de lamp even een ander plekje te geven in het leuke rekje die boven de bank hangt. Om heel eerlijk te zijn heb ik dit natuurlijk even voor de foto gedaan en hangt de lamp nu weer terug in het tv hoekje. Maar mocht ik hem toch even willen verplaatsen dan kan je met deze lamp alle kanten op.

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Neon Poodle.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?