fbpx
 • Een plaid met een pastel tintje

  Na een verschrikkelijke maand augustus had ik in september toch nog gehoopt dat wij een mooie nazomer zouden krijgen. Maar in plaats van 25 graden heeft de herfst al zijn intrede gemaakt. Wat had ik toch gehoopt dat ik mijn zomer kleren nog eenmaal aan zou kunnen doen. Dat we nog op het terras zouden kunnen genieten van de laatste zonnestralen en dat we wellicht nog een aantal dagen op de camping hier in Nederland zouden gaan staan. Want ja, dat stond wel een beetje in de planning. Jammer genoeg moeten deze plannen wachten tot volgend seizoen maar krijgen we er iets voor terug wat eigenlijk ook wel veel charme met zich mee brengt.

  Afgelopen week zat ik op bank Netflixx te kijken toen ik mij er op betrapte dat ik het frisjes begon te krijgen en gelijk de verwarming aan wilde doen. Het idee dat het begin september is hield mij een beetje tegen dus heb ik maar een warme douche genomen en lekker het bed in gegaan. Ik bedacht mij dat het weer tijd is voor mooie en vooral een warme plaid die mij nog even kan tegenhouden om de verwarming al op standje winter te zetten.

  Gelukkig hebben de meeste merken net hun herfst/winter collectie uitgebracht met de prachtigste kleuren en materialen. Mijn oog viel op het mooie plaid van het Zweedse merk Klippan uit de webshop van Ookinhetpaars. Deze toffe webshop is gespecialiseerd in de verkoop van kussens en plaids van de mooiste merken en materialen. Mijn all time favorite roze kussen op de bank, van het merk OYOY, komt ook uit deze shop. Alle interieur liefhebbers met een zwak voor kussens en plaids kunnen hun hartje hier ophalen.

  Wat mij als eerste op viel aan het Klippan plaid is dat hij ontzettend warm en zacht aanvoelt. Dat komt omdat hij geweven is van lamswol. Perfect voor de frissere avonden dus. Het ingeweven visgraat motief is heel subtiel maar toch aanwezig. De franjes aan het uiteinde zorgt voor een speels effect aan de plaid. In de avond is het dus heerlijk om met je kopje thee onder deze warme plaid te kruipen. Maar overdag mag die ook zeker gezien worden en kan je hem perfect gebruiken om een ruimte te stylen. Gooi deze pastel plaid over je favo stoel of over de leuning van je bank. Zo is hij ook nog eens in handbereik voor als je hem nodig hebt.

  Ondanks dat voor mij dit weer toch iets te vroeg komt maakt deze mooie plaid in het perfecte pastel tintje een heel stuk goed. Het is voor mij in ieder geval een goed begin van een mooi, warm en gezellig nieuw seizoen. Willen jullie er ook warmpjes bij zitten deze winter? Neem dan een kijkje in de shop van Ookinhetpaars.

  Wil je meer inspiratie lezen? Lees dan mijn blog over

  een mooi roze gebreid plaid voor de hele koude dagen 

  of

  een nieuw werkplek in de woonkamer

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met webshop Ookinhetpaars.

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?