fbpx
 • Mijn roze favorieten

  Zoals jullie vast wel weten is roze mijn favoriete kleur om in huis te gebruiken. Het lijkt er ook op of er steeds meer van deze kleur terug komt. Vroeger was ik juist daarin voorzichtig en durfde ik niet teveel roze meubels en accessoires in huis te zetten. Een kussentje en een paar kaarsen en daar bleef het wel bij. Maar tegenwoordig komt er beetje bij beetje meer kleur bij en heb ik nog steeds niet het gevoel dat er teveel roze is. Er is ook gelukkig niemand hier in huis die mij eens tegenhoudt als ik weer wat op het oog heb. Want de enige met een (beetje) testosteron heeft er a. nog niks over te zeggen en b. roze gebombardeerd tot zijn favoriete kleur. Dus kan ik lekker verder gaan met mooie roze spullen om mij heen te verzamelen. Benieuwd welke nu nog op mijn lijstje staan? Ik heb mijn favoriete hieronder gezet.

  Nog niet zo lang geleden heb ik een nieuwe lamp boven de eettafel gehangen. Een hele mooie licht grijze Unfold lamp van het merk Muuto. Van hetzelfde merk heb ik sinds kort een ander exemplaar in mijn hoofd om boven de tafel te hangen. Om daar ook een roze accent te geven.

  De roze Ambit hanglamp komt jullie misschien wel bekend voor. Ik heb namelijk de kleine variant ook in huis. Die grijze Ambit heb ik in de hoek hangen boven de bank. Waar ik nog steeds heel erg blij mee bent. Vanwege zijn toffe design en natuurlijk het perfecte roze kleurtje denk ik dat deze variant perfect voor boven de tafel zou zijn. De kleur past ook goed bij de IXXI die tegenover de tafel hangt.

  Al een geruime tijd ben ik bekend met de String Pocket wandkast. Wat ik alleen sinds kort pas weet is dat deze ook in het roze verkrijgbaar is. Super leuk voor op de (meisjes) kinderkamer om daar mooie spulletjes neer te stallen. Zelf had ik het idee om dit wandrek te gebruiken in de badkamer. Ik kom eigenlijk plek te kort om al mijn producten neer te zetten. Dit rek is dan ideaal om daarvoor te gebruiken. En heb ik tenminste ook een reden om de kleur roze ook te introduceren in de badkamer. Win win situatie dus!

  Natuurlijk is mijn favoriete merk Muuto ook weer goed vertegenwoordigd in mijn lijstje. Dit is ook weer zo’n prachtig design object ontworpen door Andersson & Voll voor dit Scandinavische merk.

  De Framed spiegel large is verkrijgbaar in twee verschillende maten en drie kleuren. Grijs, taupe en natuurlijk roze. Je kan de spiegels samen hangen om zo een mooie blikvanger te creëren. Maar ook los zijn ze bijzonder en blinken ze uit op elk gewenst plekje. Als ik ooit de gelukkige mag zijn om deze geweldige roze spiegel in huis te hebben dan ga ik daar zeker een mooie plek voor vinden. Het eerst wat in mij op komt is de slaapkamer. Kan ik hem ook gebruiken om mijn outfit te checken. Maar eigenlijk is hij te mooi om boven neer te hangen en verdient hij een plek in de woonkamer. Maar dat zijn zorgen voor later toch?

  Wat ik zelf ook altijd heel fijn om in huis te hebben zijn opbergmanden. Vooral met een kleintje in huid erbij lopen is dat heel handig. Kan je mooi knuffels en speelgoed in kwijt. Maar wij interieur liefhebbers willen dat natuurlijk wel in stijl doen. In de collectie van Menu design zit de prachtige Wire bin in een perfect roze tintje!

  Wat ook een leuk weetje is, is dat de Wire bin geleverd wordt met een linnen binnenzak. Zo kan je hem ook gebruiken als wasmand. Erg multifunctioneel dus!

  Een paar weken geleden viel mijn Muuto Silent vaas van de kast af. Ik baalde enorm want het was mijn favoriete vaas. Ik zei gelijk tegen mijzelf, die vaas komt er snel weer. Alleen nu begin ik toch wel heel erg te twijfelen. Want een andere roze vaas krijg ik ook niet uit mijn hoofd.

  Ik heb het over de roze Elevated vaas van Muuto. Vanwege zijn houten voet wordt de bloem letterlijk op een voetstuk geplaatst. Iets wat de ontwerpen, Thomas Bentzen, voor ogen had. En ondanks dat mijn favoriete vaas laatst van de kast is gevallen, denk ik dat ik met dit prachtig design een nieuwe favoriet in huis haal.

  Dit zijn mijn favoriete roze items op dit moment. Vinden jullie dat ik iets vergeten bent of heb jijzelf nog een goed roze idee, laat het dan hieronder achter.

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Alle beelden uit deze blogpost komen uit de beeldenbank van deze toffe interieur winkel/webshop.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?