fbpx
 • Het ronde wandkastje

  Tegenwoordig zie je de wandkastjes steeds vaker voorbij komen in interieurs. Zo kom je leuke vintage schatten tegen maar ook mooie design opbergkasten zie je steeds meer voorkomen. Ik snap deze trend wel. Want met zo’n wandkastje aan jouw muur kan je jouw mooiste accessoires neerzetten zodat het een echte blikvanger wordt. Ook ik ben enthousiast over deze trend en stijlde een tof variant van Ferm Living op drie plekjes in huis om jullie te laten zien hoe leuk het is om deze trend in huis te halen. 

  Dit Round Dorm opbergkastje, ontworpen door Trine Andersen, is heel eenvoudig van design, maar door de prachtige materialen die zijn gebruikt is het een ware eye-catcher. Zoals jullie van mij gewend zijn heb ik bewust niet te veel accessoires in het wandkastje geplaatst. Alleen wat roze accenten zodat deze tint ook terug komt aan de muur.  Om het rustig te houden, maar ook omdat de Dorm niet veel nodig heeft om uit te blinken. 

  Natuurlijk kan hij ook niet ontbreken in het zitgedeelte. Ik vind het juist leuk om eens iets anders dan een poster boven de bank neer te hangen. Het maakt het geheel net even wat speelser. Het idee om de wolf van Atelier Pierre in de Dorm te stijlen kreeg ik van mede blogger Milou van haar blog van het kastje naar de muur. Ik kende deze nordic dierenfiguren al langer maar wist niet zo goed waar ik hem in huis neer moest zetten. Dit opbergkastje is dus ideaal om dit soort kleine accessoires een plekje te geven. 

  Omdat hij gemaakt is van beuken hout creëer je gelijk veel sfeer in een ruimte. Zo ook in de slaapkamer zoals je hierboven kan zien. Eigenlijk had ik hem nog op wel tien andere plekjes kunnen hangen want dit kastje past echt overal in huis. Dus waarschijnlijk zal hij nog regelmatig vanplek  veranderen. Maar dat zullen jullie ongetwijfeld gaan zien.

  Liefs,

  Inge


  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Op mijn blog schrijf ik altijd een eerlijk review over een product en/of webshop. 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?