fbpx
 • In Spaanse sferen 

  Over een paar dagen gaan wij lekker voor tien dagen op vakantie naar Spanje. Een paar weken geleden hebben wij deze vakantie geboekt en sindsdien zijn we aan het aftellen tot wij kunnen gaan. Heerlijk even weg, een andere omgeving, heerlijk eten en drinken en veel quality time met de kleine man. Om alvast een beetje in Spaanse sferen te komen leek het mij een leuk idee om naast de nieuwe IXXI een paar mooie posters in huis op te hangen om nog meer in die vakantiestemming te komen. 

  Bij mijn favoriete webshop voor posters Desenio zocht ik een aantal vakantie gerelateerde posters uit. Natuurlijk met veel roze tinten die de laatste tijd weer vollop aanwezig zijn. De Capo D’opra poster (foto hierboven) is mijn favoriet en roept gelijk een heerlijke vakantiesfeertje naar boven. Als ik dit zie dan waan ik mijzelf al helemaal in Spanje in de leukste en mooiste dorpjes met prachtige steegjes waar je zulke mooie muren tegenkom. 

  De roze poster hierboven is een foto print van een prachtige stukje zee. Het schijnt dat in Spanje een meer is die daadwerkelijk roze is. Ik weet niet of deze foto daar is genomen, maar dit plaatje paste wel goed in het vakantiesfeertje wat ik in huis wilde creëren. Naast een aantal posters bestelde ik ook drie houten lijsten om de posters in op te hangen. De kwaliteit is namelijk super goed en de prijs zelfs nog beter. Nog een groot voordeel ten opzichte van andere lijsten is dat de achterkant heel gemakkelijk  los te maken. Dit is niet bij alle lijsten zo gemakkelijk als jullie vast wel zullen weten. Daar zit je achteraf altijd met pijnlijke vingertoppen vanwege die clipjes die je om moet buigen. Gelukkig heb je daar met deze lijsten geen last van. 

  Bewerken

  Willen jullie ook een fijn sfeertje creëren met de posters van Desenio? Dan heb ik namelijk super leuk nieuws voor jullie. Want met de code ‘INGE’ mag ik jullie 25% korting geven op posters (behalve handpicked) en is geldig vanaf 13 tot 15 juni. Super leuk toch? 

  Liefs,

  Inge


  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Desenio. Op mijn blog schrijf ik altijd een eerlijk review over een product en/of webshop. 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?