fbpx
 • Buiten tafereeltje

  Dit jaar is het alweer de derde zomer die wij doorbrengen in ons huis en tuin. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit jaar voor het eerst echt blij begin te worden van onze tuin. De planten beginnen goed te groeien, de groene heg is eindelijk dicht gegroeid en ook de kleine afwerkingen in de tuin, zoals het leggen van het grind, heb ik ook eindelijk van mijn lijstje af kunnen strepen. Wat ik nog niet van mijn wensenlijst had kunnen afstrepen was een fijne buitentafel. 

  Onze eerste zomer, twee jaar terug alweer, had ik van wat steigerhouten planken een tuintafel gefabriceerd. Mijn eerste ooit, dus je kan je voorstellen dat dit geen top stuk is geworden. Zo scheef en onstabiel als het maar zijn kan… maar ach ik kon er een zomer op eten. Ik kwam er alleen wel snel achter dat steigerhout, vooral na een winter buiten, er niet mooier op wordt. Dus toen ik dit jaar met een zoektocht begon na de perfecte buitentafel, wist ik heel zeker dat het geen (steiger)houten tafel moest zijn. Het moest een tafel zijn die stevig is en vele jaren mee zou kunnen gaan. 

  Een aantal weken terug mocht ik de Sophie Studio stoelen van Hartman uitproberen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds super enthousiast over deze toffe design stoelen. Mocht je nieuwsgierig zijn na deze review… je kan de blogpost hier lezen. Maar wat jullie misschien niet weten is dat naast de Sophie stoel Hartman ook twee verschillende tuintafels nieuw in de collectie heeft die elk geheel past bij de Sophie stoelen. Elke tafel sluit goed aan bij de designs van deze stoel. Ik koos ervoor om de Studio tafel te plaatsen in de tuin. Zodat de buitentafel perfect past bij mijn andere stoeltjes. Maar dat is nog niet eens de belangrijkste reden. Want de Studio tafel is een prachtig design met een Scandinavisch uiterlijk wat ontzettend goed bij mijn stijl en in de tuin past. 

  Na een aantal weken (ongeduldig) wachten werd vorige week de tafel geleverd.  Ik koos ervoor om de tafel in het frisse wit te nemen om echt een zomers hoekje te creëren. Met zijn strakke design en schuine poten is het een plaatje om naar te kijken. Maar wat ik niet anders van Hartman had verwacht is dat hij ook ontzettend stevig is. Heel handig met een kleintje die er een sport van maakt om overal op te klauteren en klimmen. Samen met de Sophie stoelen is het echt een prachtige plek geworden waar wij heerlijk kunnen zitten relaxen, boekjes kunnen lezen, drankjes kunnen drinken en niet heel onbelangrijk lekker op kunnen eten.          

  Benieuwd hoe ik verder de tuin decoreerde? Binnenkort deel ik een blog met jullie waar ik jullie wat leuke tips geef en leg ik een simpele diy uit. Dus houdt deze site goed in de gaten. 

  Liefs,

  Inge


  Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Hartman. Op mijn blog schrijf ik altijd een persoonlijk en eerlijk review over producten en/of merken. 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?