fbpx
 • Sfeermakertje 

  Al twee en een half jaar wonen wij in dit huisje. Toendertijd was ik niet helemaal voorbereid financieel op een nieuw huis en dan maak je sommigen keuzes niet vanuit je gevoel voor stijl maar vanwege budgetteren redenen. Zo heb ik een jaar nadat wij dit huis hebben betreden de vloer al aangepakt en iets neergelegd wat meer naar mijn smaak was. Nu was het tijd om de raambekleding aan te pakken.

  Dus toen wij hier kwamen wonen heb ik twee rolgordijnen van de Ikea opgehangen. Ze waren een leuk prijsje, in het wit en ze konden helemaal dicht (groot raam, weinig keus). Dus op dat moment was ik redelijk blij. Maar vanwege de hoge ramen wat ook nog eens aan de straat kant zit, zaten wij behoorlijk op de kijk. Daarom had ik ook nog van dat lelijk plakfolie op de ramen geplakt om een beetje meer privacy te creëren zonder dat de rolgordijnen altijd dicht moesten. Zag er natuurlijk niet uit maar het deed zijn werk. Toch begon ik mij er steeds meer aan te irriteren omdat de raambekleding voor mijn gevoel niet paste bij de rest van het huis. Ik ging op onderzoek uit en kwam terecht bij een bedrijf in België die gespecialiseerd zijn in alle soorten raambekleding. 

  Als eerste kwam een aantal weken geleden iemand langs van Inside Blinds om met mij samen een keuze te maken qua raambekleding. Wat was dat moeilijk zeg want ze hebben prachtige producten. Mijn voorkeur ging uit na gordijnen of houten jaloezieën. Maar met het oog op meer privacy zonder plak plastic op de ramen ging mijn voorkeur toch uit na laatst genoemde. De keuze in kleur was vrij makkelijk. Want ik wilde dat het goed matchte met de rest van het huis en koos daarom voor witte latten met een witte koort. 

  Na een aantal weken geduldig wachten kwam vandaag dan eindelijk de monteur van Inside Blinds langs om de witte houten jaloezieën op te hangen. Jullie zullen vast wel kunnen bedenken dat dit een paar hele lange weken waren. Maar dit was het helemaal waard. Want wat ben ik super blij met deze verandering. De jaloezieën zijn prachtig en de hele sfeer in de woonkamer is hierdoor veranderd. Omdat je de jaloezieën kan bedienen kan je zelf bepalen hoeveel licht je na binnen laat komen. Maar ook kan je zelf bepalen hoeveel privacy je wilt hebben. Wel zo handig als je net als ons veel binnenkijk hebt. 

  Ook de twee kleine zijramen werden voorzien door dezelfde houten jaloezieën. Hiervoor zat er helemaal niks qua raambekleding. Dit vanwege het feit dat ik niet wist wat ik met deze kleine ramen aan moest. Gelukkig konden deze jaloezieën ook hier geplaatst worden en is het een mooi geheel geworden. Ook hier kan ik met het lichtinval spelen en zijn ze helemaal na wens te bedienen. Hoe fijn is dat! Hoef ik ook niet meer elke keer na de schutting buiten te kijken. 

  Wat nog belangrijker is dat alles zo mooi in huis past. Het geeft de woonkamer veel meer sfeer dan dat ik gewend ben. Ik wist niet dat goede raambekleding zoveel kan doen met je ruimte. Dus ben jij nog aan het twijfelen om ook eens voor goede en mooie raambekleding te kiezen. Twijfel dan niet langer want het zal je woonkamer, slaapkamer of elk andere ruimte alleen maar mooier maken. Ik ben in ieder geval super blij met deze mooie raambekleding en ga er vele jaren plezier van hebben. 

  Liefs,

  Inge 

  Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Inside Blinds. Op mijn blog schrijf ik altijd een eerlijke review over producten en/of merken. 

  Volg:
  0
  Delen:

  3 Reacties

  1. karinsiemes
   31 mei 2017 / 17:34

   Waauwww wat mooi geworden!

  2. karinsiemes
   31 mei 2017 / 17:34

   Waauwww wat mooi geworden!

  3. karinsiemes
   31 mei 2017 / 17:34

   Waauwww wat mooi geworden!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?