fbpx
 • Review Sophie Studio + een nieuw kleurtje in de tuin

  Wat hebben wij een geluk gehad de afgelopen dagen met dit heerlijke weer en de vooruitzichten zijn ook nog eens super positief. En dan te bedenken dat we pas aan het einde van de maand maart zitten. Vooralsnog een goed begin van de lente/zomer. Het was dan ook geen slechte zaak dat ik de nieuwe Sophie Studio stoelen van het bekende merk Hartman mocht uitproberen en daarvoor een review te schrijven. Want vanaf het eerste moment dat ik ze tegen kwam bij de Intratuin was ik gelijk verliefd en hoopte dat ik deze stoelen kon verwelkomen in mijn tuin. 

  Hartman introduceert dit voorjaar zijn nieuwe klassieker…. de Sophie! Deze stoel is in twee varianten te verkijgen en drie verschillende kleuren. De modellen zijn de Sophie Element en de Sophie Studio. Ik koos voor de laatste omdat ik het conische onderstel van de Studio wat klassieker vindt en het beste vindt passen bij mijn nieuwe tuintafel. Jammer genoeg moet ik nog een paar weken wachten tot hij geleverd wordt. Voor deze post heb ik dan ook mijn eettafel van binnen verhuisd naar buiten. Staat ook super leuk maar stiekem toch wel heel nieuwsgierig naar het totaal plaatje. Tegen die tijd deel ik dit natuurlijk met jullie op dit blog. 

  Als eerste wat mij erg opgevallen is, is dat ze ontzettend lekker zitten. Het blijkt ook dat deze stoelen zich vormen naar jouw billen. Dus je zit altijd goed… wat voor billen je ook hebt. En deze mening deel ik niet alleen. Iedereen die langs is gekomen heeft ook even proef kunnen zitten en ze zijn allemaal super enthousiast. Nu krijg ik gelijk zin in die lange zomeravonden dat je tot laat buiten kan zitten met een wijntje, kaarsjes aan en genieten van de zomer. En met de Sophie kan dit nu op een hele comfortabele manier. 

  Wat ik nog een voordeel vindt is dat in de kunststof zitting een gat zit zodat het water weg kan lopen. Mijn oude stoelen hadden dat niet en doordat het water niet weg kon blijft het als een plasje op de stoelen liggen en krijg je snel groene aanslag. Hierdoor was ik de stoelen vaak aan het schrobben. Die tijd is gelukkig voorbij, want bij de Sophie kan het water gelijk weg lopen en dus geen last van die groene aanslag. Ideaal! 

  Naast de nieuwe stoelen heb ik ook een nieuw kleurtje geintroduceerd in de tuin. In combinatie met de witte Sophie stoelen leek het mij wel leuk om wat contrast aan te brengen en deze mooie groene kleur past perfect in dat plaatje. Wat ook nog een voordeel was is dat er ontzettend veel leuke accessoires te koop is in deze tint dus naast de mooie lantaarn en plantenbakken ben ik ook nog geslaagd voor een mooi tuinkleed en een bijzettafeltje. En dat samen met de prachtige Sophie Studio heb je in een handomdraai een tof hoekje. Het tuinkleed kan je hier shoppen en de potten, tafeltje en lantaarn komen hier vandaan. 

  Willen jullie meer informatie over Sophie? Kijk dan even hier voor alle informatie over de twee nieuwe klassiekers. 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  1. marleenvdheijden82
   29 maart 2017 / 10:19

   Wauw super mooi Inge! En die stoelen klinken fantastisch! Laat de zomer maar komen! ☀️????

  2. marleenvdheijden82
   29 maart 2017 / 10:19

   Wauw super mooi Inge! En die stoelen klinken fantastisch! Laat de zomer maar komen! ☀️????

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?