fbpx
 • De nieuwe eettafel

  Een tijdje terug vroeg iemand aan mij of ik tevreden was met mijn huidige interieur. Ik antwoorden dat ik zeer tevreden was en niks wilde veranderen op dit moment. Ik denk dat ik het nog niet gezegd had, of ik had al weer wilde plannen in mijn hoofd en begonnen ook mijn handen weer te jeuken. De open kast is vervangen voor een dichte kast, en nu moest ook de eettafel er aan geloven. Ondanks dat ik een ronde tafel nog steeds heel gezellig vind zitten en eten, wilde ik toch weer wat anders, wat meer sfeer. Want met een witte tafel, witte stoelen en een witte keuken op de achtergrond, werd het geheel mij toch iets te wit. Het werd dus tijd voor een andere tafel, eentje van hout!

  Maar wat voor eettafel moet je dan kiezen? Ik was er al snel over uit dat ik toch weer graag steigerhout wilde als blad. Voor diegene die mij al langer volgen weten dat voor de ronde tafel er stond, ik ook een tafel had van steigerhout. Die had ik zelf geklust, en dat wilde ik niet meer. Ik wilde een mooie maar vooral ook stevige tafel. Toen ik op de site van Woodville de EOS WHITE tegen kwam was ik direct verkocht. Het is een industriële tafel met een steigerhouten blad en wit metalen poten. Precies wat ik zocht! Het warme van de steigerhout maar toch ook een heel stoer tintje door de metalen poten. 

  Ik koos voor de EOS WHITE in de afmeting 160×80. Ons huis is niet zo groot, en wil ook niet dat de eettafel alles overneemt. Dus dit is een perfect maatje. Ik heb niet gekozen om het steigerhout een wash te geven, omdat ik de orginele kleur van het hout al mooi genoeg vindt. Maar met een klein ventje van 2 jaar, wil je wel de tafel goed beschermen. Dus koos ik voor een transparante lak die voor  een volledige bescherming zorgt. Nu hoef ik niet bang te zijn als Jace iets omgooit of iets meer buiten de lijntjes tekent dan de bedoelig is. Gelukkig kan je al je wensen doorgeven aan Woodville en maken zij jou tafel precies zoals jij hem wilt. Handig toch? 

  De sfeer die ik wilde bereiken met een nieuwe eettafel is helemaal gelukt. Door het mooie steigerhout brengt het veel warmte in dit hoekje. Ook ben ik blij dat ik weer voor een rechthoekige eettafel heb gekozen. Er is meer ruimte op de tafel en er kunnen ook meer mensen aan de tafel zitten. Ik zie het al helemaal voor mij, van die gezellige avonden met lekker eten, gezellige mensen en heerlijke wijntjes:) 

  Hou trouwens mijn blog en Instagram de komende tijd in de gaten. Binnenkort bestaat Stijlinge 1 jaar en dat moet gevierd worden. Hoe? Dat zie je binnenkort… maar er is al een sneak peak te vinden in de foto’s! 

  En wat vinden jullie van onze nieuwe tafel? 

  Liefs,

  Inge 
   

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  1. miesdesigns
   27 december 2016 / 22:41

   Prachtige tafel, ik houd zelf ook erg van een aantal mooie houten meubels in huis. Ik ken het gevoel van jeukende handen om mijn interieur te veranderen.

   Ik ben studeer voor interieurstyliste en ik wil continue dingen veranderen in ons interieur haha.

   Leuke blog heb je!

  2. miesdesigns
   27 december 2016 / 22:41

   Prachtige tafel, ik houd zelf ook erg van een aantal mooie houten meubels in huis. Ik ken het gevoel van jeukende handen om mijn interieur te veranderen.

   Ik ben studeer voor interieurstyliste en ik wil continue dingen veranderen in ons interieur haha.

   Leuke blog heb je!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?