fbpx
 • Het ‘nieuwe’ bestellen

  In deze tijd kopen we (bijna) alles online en laten we het ook nog eens thuis bezorgen. Bij Westwing springen ze heel goed in deze trend en hebben ze een eigen app gecreëerd, waar je door alle sales kan rondkijken. Natuurlijk kan je ook ‘ouderwets’ op hun site kijken en lekker rondneuzen.

  Ook ik heb de app op de telefoon staan en ik kijk elke dag even tussen de nieuwe sales of er nog leuke dingen tussen staan. Nou die staan er genoeg op en ik moet me ook elke dag bedwingen om niet alles te bestellen. Maar toen ik in een sale een kinder DAW stoeltje tegen kwam belande die al snel in mijn winkelwagen. Doordat Westwing direct met de leveranciers samenwerken, kunnen wij als klanten de producten kopen met een leuke korting ten opzichte van de vaste verkoopprijs. Die korting kan soms oplopen tot 70%. Met het Daw stoeltje heb ik een klein nieuw hoekje gecreëerd in Jace zijn kamer. Ik ben nog op zoek naar een leuk bureautje, (dus als iemand tips heeft?) tot die tijd doet Jace het met dit bijzettafeltje. Fijn om zo’n plekje in zijn kamer te hebben waar hij aan kan spelen, tekenen en knutselen. Toen ik nog even verder aan het kijken was in de sales kwam ik ook een Illy koffiezetapparaat tegen. Ja zelf dat verkopen ze. Toeval bestond niet, want ik was al een tijdje op zoek naar een goed koffiezetapparaat waar ik lekker cappuccino’s mee kon maken,maar die ook een die er ook nog eens leuk uitziet. Natuurlijk belande deze ook in mijn winkelwagen en naar uitvoerig testen kan ik zeggen dat ik nog nooit zulke lekker koffie thuis gedronken hebt. En ik ben verwend met koffie, dus niet makkelijk als het gaat om een goede cappuccino, maar dit koffiezetapparaat doet zijn werk goed.. heel goed!Naast mooie producten voor in huis, kan je bij Westwing ook terecht voor kindermeubels en zelfs een koffiezetapparaat. Het leuke is dat er elke dag nieuwe sales online komen met mooie producten in alle stylen zoals Scandinavisch maar ook industrieel. Ook zag ik dat er net een sale online is gegaan met Rituals producten, dus ik denk dat ik weer even wat ga bestellen;) 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?