fbpx
 • EcoDeer

  Mijn liefde voor planten lijkt met de week groter te worden. Waar je eerst alleen maar een bosje bloemen op mijn eettafel kon vinden, kan je nu in elk hoekje van mijn huis wel iets terug vinden van een plantje of bloemen. In mijn blog Een groen muur kon je lezen over mijn laatste groene aanwinst in huis en nu heb ik nog iets leuks voor al jullie plant en bloem liefhebbers. Namelijk de EcoDeer! EcoDeer is een nieuw merk wat opgericht is door Kate Kukhar in de zomer van 2015. Kate is een architect, interieur ontwerpster en plant liefhebster. Door haar liefde voor planten en bloemen is het idee gekomen van de EcoDeer. Deze worden door traditionele hout bewerking gemaakt in een kleine shop in Oekranie. De EcoDeer dankt zijn naam aan het feit dat er alleen maar eco hout voor wordt gebruikt. Daardoor is het naast een mooi stukje design ook heel verantwoord, wat toch ook wel een fijn idee is. Ik heb gekozen voor een witte EcoDeer omdat ik het contrast met de groene muur mooi vindt. En waar je hem ook neerhangt, hij komt altijd tot zijn recht! Als eerste heb ik hem boven de bank neergehangen met een paar mooie gladiolen erin. Door de EcoDeer komen de gladiolen nog beter tot zijn recht en is het een prachtige eyecather als je het zitgedeelte in komt. Later heb ik hem ook even bij mijn klein urban jungle hoekje gehangen met een paar prachtige monstera bladen. Gelukkig hoefde ik deze niet van mijn monstera plant af te knippen maar kan je die ook los kopen bij de bloemist. Super handig! Naast gladiolen en monstera bladen kan je natuurlijk alle bloemen en planten op steel gebruiken. Dat is het leuke van de EcoDeer, je kan hem blijven stylen en gebruiken in welk seizoen je ook zit. Zijn jullie ook zo enthousiast geworden als ik? Neem dan een kijkje in hun Etsy shop!

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?