fbpx
 • Tijd voor verandering

  Eigenlijk was ik al een tijd tevreden over hoe mijn huisje eruit zag. Maar toch begon het weer te kriebelen om een paar dingen te veranderen die al even door mijn hoofd rondspookte. Dus begon ik toch maar weer wat dingen te veranderen. 

  Hoe verliefd ik ook ben op mijn mooie By-boo vloerkleed, stond er nog een ander mooi vloerkleed al heel lang op mijn lijstje. Eigenlijk wilde ik wachten tot de winter eraan kwam, want het is zo’n heerlijk hoog polig tapijt waar je lekker je voetjes in kan graven. Maar met de slechte zomer en de regenachtige dagen mocht ik hem vanzelf nu al aanschaffen. 

  Ik heb het over de grijze Varamon vloerkleed van de Karwei. Jullie zullen hem vast vaker voorbij hebben zien komen want het is ook zo’n prachtig vloerkleed en hij is ook nog eens super zacht. Heerlijk voor de koude dagen. In combinatie met mijn bank, het laminaat en alle accesoires, blend het vloerkleed uitstekend in de zithoek en is voelt het aan als een geheel.
  Naast het vloerkleed heb ik ook mijn staande lamp vervangen voor de Puik-art hanglamp. Die had ik al een tijdje liggen, maar nog geen bestemming voor gevonden. Tot nu! Ik woon niet al te groot en vond de ruimte die de staande lamp in nam te groot. Doordat de lamp hangt, heb ik de bank dichter bij de muur kunnen zetten en zodoende meer ruimte gecreëerd. Om het hoekje wat spannender te maken heb ik het ronde plankje van Store without a home opgehangen. Hier heb ik een leuk wit vaasje op gezet, maar je kan er ook een cactus of kandelaar op zetten. Zo creëer je een leuk effect en een knus hoekje. Ook de kussens op de bank werden vervangen. Het mooie roze kussen van OYOY mocht natuurlijk blijven. Daarnaast heb ik gekozen voor het mooie Ibiza kussen uit de webshop van Homelovv. De kleur is ecru maar door de leuke franjes en pompons is het een heel speels kussen en past het ook nog eens heel mooi bij het vloerkleed. Ik wilde wat meer rust creëeren en naast een paar roze details meer natuurlijke kleuren laten terug komen. 

  Jullie kunnen zien dat ik de veranderdrang weer aardig te pakken heb. En dit was nog niet het enigste. Ook mijn open kast moest plaats maken voor iets nieuws. Maar daarover binnenkort meer. 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?