fbpx
 • Een multifunctionele lamp

  De No.20 Printlamp van het Nederlandse merk Het Lichtlab is een prachtige en zeer unieke lamp. Maar naast dat hij heel mooi is, is het ook een hele multifunctionele lamp. Je kan hem namelijk op veel verschillende manieren gebruiken en stylen. In deze blog wil ik jullie dan ook laten zien hoe multifunctioneel deze lamp is.

  Als eerste heb ik de No.20 Printlamp opgehangen zodat ik hem kan gebruiken als leeslampje. Ik heb de lamp in de hoek opgehangen bij de bank met een haak in het plafond. Doordat je zelf kan kiezen hoeveel meter snoer je erbij wilt en ook welke kleur, kan je hem helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Ik koos voor een zwart snoer van 4 meter. Zoals je kan zien op de foto komt er een prachtig licht door de gelaserde houten kooi. Dat is waar de designer, Olaf Weller, speciaal naar heeft gekeken. Hierdoor is hij naast functioneel ook een hele fijne sfeermaker in je huis. Bij de tweede styling heb ik de No.20 Printlamp gebruikt op mijn slaapkamer als bedlamp. Die kamer heeft vooral veel wit tinten en een grote roze muur. Door de stoere lamp krijgt de kamer net dat stoere tintje wat het nodig heeft. Als laatste laat ik jullie zien dat deze hanglamp ook heel goed neer te zetten is als een staande lamp. Misschien vind ik hem persoonlijk ook wel het mooist zo omdat de kooi gemaakt van MDF zo het mooist uitkomt. De randen van de kooi hebben van die prachtige industriële zwart geblakerde randen die hij door de laserstraal krijgt. Ook de kap krijgt hier alle aandacht. Wisten jullie trouwens dat de kap gemaakt is door een 3D printer? Gaaf toch! De printer doet er maar liefst 8 uur over om hem te maken. In deze styling heb ik hem op mijn witte kast gezet. Ik heb hiervoor gekozen omdat dit hoekje nog een mooie lichtbron nodig had en zoals je kan zien staat hij hier fantastisch. Doordat de lamp een echte blikvanger is heb ik de rest van de styling vrij rustig gelaten zodat de aandacht naar de No.20 Printlamp gaat. Zoals je kan zien kan je deze lamp overal in huis gebruiken. Maar er zijn nog meer leuke plekken waar die geweldig zou staan. Zoals boven de eettafel of in de keuken en zelfs leuk in de kinderkamer. Hier zal hij waarschijnlijk ook het hele huis doorlopen. Waar zou jij deze lamp neerhangen? 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?