fbpx
 • Een groene muur

  Toen ik laatst lekker inspiratie aan het opdoen was kwam ik iets tegen waar ik gelijk verliefd op werd. Ik had het nog nergens gezien en vond het een super leuk orgineel idee. Ik had gelijk leuke ideetjes wat ik er mee zou kunnen doen en waar ik het neer zou willen hangen.img_4926De VertiPlants is een gaaf ophangsysteem voor aan de muur om een plant op te hangen of een groene muur te maken. Ik koos voor twee witte Vertiplants en ik heb ze onder elkaar opgehangen. Met behulp van een kleine beschrijving is het heel makkelijk om ze op te hangen en ook de schroeven en pluggen worden meegeleverd. Na het boren en ophangen begon het leukste, namelijk het stylen.imageIk ben meteen naar de Intratuin gereden op zoek naar de juiste plantjes voor mijn Vertiplants. Ik wilde graag twee hangplantjes zodat je het leuke hang effect krijgt. Maar ook een cactus of pilea staat super leuk. Of wat dacht je van een bos bloemen om meer kleur toe te voegen aan je muur. De Vertiplants hebben een inhoud van 3 liter dus genoeg ruimte om water en de bloemen in te doen. Ik koos voor twee verschillende hangplantjes om het net even wat spannender te maken. Het eindresultaat is een mooi groen geheel geworden. Het maakt de eethoek sfeervoller en het is een erg fijn hoekje geworden. Maar ik zal vast regelmatig lekker veranderen en er andere leuke plantjes in doen.  Naast planten kan je de VertiPlants ook gebruiken als opbergmiddel. Denk maar aan een paar tijdschriften, of hang hem in de keuken en je kan al je pollepels kwijt. Super handig!

  Houdt ook mijn Instagram feed in de gaten want ik mag binnenkort een  Vertiplant in jou kleur naar keuze weggeven. Maar daarover binnenkort meer.

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  1. Manuela
   3 augustus 2016 / 10:11

   Trots op jou dushi!

   Je schrijft echt hele leuke blogs en met super mooie producten iedere keer weer.

   Ik blijf fan 🙂

   X

  2. Manuela
   3 augustus 2016 / 10:11

   Trots op jou dushi!

   Je schrijft echt hele leuke blogs en met super mooie producten iedere keer weer.

   Ik blijf fan 🙂

   X

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?