fbpx
 • Beddengoed en accessoires van Ooh Noo

  Tijdens mijn zoektocht naar leuk en origineel beddengoed voor op de kinderkamer stuitte ik op de site van Ooh noo. Ik was blij verrast door de leuke prints op het beddengoed, het materiaal keuze en het leuke speelgoed wat ze naast hun mooie beddengoed verkopen. 

  Voor op de kamer van Jace koos ik voor de tiny triangle dekbedovertrek  en de geometrisch web overtrek. Ik heb een kleine liefde voor triangels en in Jace zijn kamer laat ik dat terug komen met muurstickers, poster met triangels en toen ik dit overtrek tegen kwam wist ik dat ook dit perfect er tussen zou passen. De geometrische web overtrek is een heel mooi design met strakke lijnen wat gebaseerd is op een spinnenweb. 


  Toen mijn pakketje geleverd werd was ik blij verrast door het materiaal en de kwaliteit van de overtrekken. Ze worden gemaakt van puur katoen en linnen en voelen daarom heel zacht aan. Doordat ze al voorgewassen zijn kan je de overtrekken gelijk in gebruik nemen. Super fijn dus. De kussensloop en de overtrekken zijn netjes afgewerkt met een rits, waardoor dit heel ideaal is om te gebruiken met kleine kinderen. Er is dus geen gevaar dat ze met hun hoofdje vast komen te zitten. Naast de overtrekken hebben ze ook bijpassende hoeslakens die net als de overtrekken te koop zijn in 4 verschillende maten. Baby, peuter, single en voor een tweepersoons bed. Het leuke van de collectie is dat ze allemaal te combineren zijn. Dus mix en match de kussensloop met de overtrek voor een speels effect.Naast de overtrekken koos ik ook speelgoed uit voor Jace om mee te spelen. Hij is helemaal gek van bouwen en vooral ook het omgooien ervan, dus leek mij de Alfabet blokken ideaal voor hem. Dit zijn 10 houten blokken met letters en cijfers zodat je samen met je kind spelende wijs woordjes kan maken en kan leren tellen. Of je kan gewoon leuke dingen bouwen met de blokken en wat Jace het liefst doet.. Ze weer omgooien. De blokken worden geleverd in een leuke mooie linnen zak, zodat je de blokken netjes weer kan opruimen aan het einde van de dag.  Ik ben super enthousiast over de mooie producten van Ooh noo en ik weet zeker dat wij nog vele jaren heel veel plezier gaan hebben van de mooie dekbedovertrekken en de leuke houten blokken. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast als mij zijn geworden.

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?