fbpx
 • Het bedhuisje van Jace

  Jullie hebben in mijn eerdere blog berichten kunnen lezen dat ik druk bezig bent geweest met het veranderen van Jace zijn kamer. Ik was al aardig op weg maar de grootste verandering, een nieuw bed, moest nog komen. Ik wilde wachten tot hij in augustus 2 jaar wordt, maar met mijn verander kriebels kon ik gewoon echt niet meer wachten en heb ik hem 2 weken geleden besteld bij Manowoods. Na 2 lange weken van wachten, wat duurt wachten dan lang, werd hij afgelopen zaterdag geleverd. En ik ben verliefd!!Al maanden wist ik dat dit het bedje was dat ik in Jace zijn kamer wilde. Ik was dan ook zo blij dat Manowoods ze op bestelling maakt en dat je alle wensen die je hebt kan doorgeven. Ik heb gekozen voor een houten bedhuisje in de maat 90×200 en in blank naturel hout. Doordat er vooral veel zwart en wit tinten in zijn kamer is, probeer ik zoveel mogelijk blank hout terug te laten komen om de kamer net wat meer warmte te geven. Maar wil je het houten bedhuisje graag in een kleurtje dan is dat ook zeker mogelijk.

  Ik was wel een beetje bang dat ik door mijn enthousiasme het bed te vroeg heb besteld en dat Jace er misschien helemaal nog niet klaar voor was. Maar gelukkig bleek dit niet het geval. Het gaat juist super goed. Hij is heel trots op zijn bed en klimt er zelf in als het bedtijd is. Door dat ik gekozen heb voor een bedhuisje met zijsteun, deze is verstopt onder het dekbed, kan hij er niet uit vallen. Maar mocht die niet meer nodig zijn dan kan ik die heel gemakkelijk er weer afhalen.Wat vinden jullie van Jace zijn nieuwe bed? 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  7 Reacties

  1. Stacey
   3 augustus 2016 / 18:31

   Hoi!

   Waar is dit leuke dekbed van?

   Groeten, Stacey

   • 3 augustus 2016 / 18:48

    Dat is van Ooh Noo. Je kan hier meer over lezen in mijn blogpost met de titel spinnenwebben en triangels ?

  2. 3 augustus 2016 / 18:48

   Dat is van Ooh Noo. Je kan hier meer over lezen in mijn blogpost met de titel spinnenwebben en triangels ?

  3. 9 augustus 2017 / 11:55

   Hoi Inge,

   Ik zou graag willen weten waar u het bed vandaan heeft!
   Ik hoor graag v u.

   Gr Esmee

  4. 9 augustus 2017 / 11:55

   Hoi Inge,

   Ik zou graag willen weten waar u het bed vandaan heeft!
   Ik hoor graag v u.

   Gr Esmee

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?