fbpx
 • Nieuwe collectie OOH NOO

  Al eerder schreef ik een blog over de producten van OOH NOO. Toen besteede ik die blog aan de dekbedovertrekken van dit Sloveense merk. Je kunt hem hier nog even terug lezen. Tot de dag van vandaag ben ik daar nog steeds erg blij mee. Dus toen ik gevraagd werd om een aantal producten van hun nieuwe collectie uit te proberen werd ik gelijk enthousiast. Want naast beddengoed hebben ze ook speelgoed en decoratie in hun assortiment. En met de nieuwe collectie is dit laatst nog meer aangevuld met een aantal prachtige producten.

  Zelf ben ik ook fan van de houten poppenwagen die ze in hun assortiment hebben. Jammer genoeg is die niet echt boys proof. Zie je Jace er al achter lopen;) Maar gelukkig hebben ze nu een variant op dit leuke wagentje gemaakt die voor jongens ook heel erg leuk is. Namelijk de houten speelgoedkar. De Toy chest is het nieuwste pareltje van de collectie en wordt handgemaakt. De kar is super leuk te gebruiken om al je speelgoed in te doen en knuffels. En door het handige koord kan je hem overal heen trekken. Voor Jace is dit wel zijn favoriete item. Vanaf dag één loopt hij door het huis met zijn kar en stopt er al zijn speelgoed in en hij kan er uren mee spelen.

  Ook het speelmatje behoort tot de nieuwe collectie. Het leuke van dit kleed is dat het heerlijk zacht is en je hem dus ook als baby speelmatje kan gebruiken in de box of op de grond. Wij hebben hem als vloer- en speelmat liggen. Ik heb er wel een antislip matje onder gelegd, omdat die anders veel verschuift. Door zijn leuke roadmap gebruikt Jace hem om met al zijn auto’s op te spelen.  Het kleed behoort tot de Little Village collectie, waarbij ook verschillende houten huisjes horen. Super leuk om die dus te combineren met dit leuke vloerkleed.

  Als laatste mochten wij ook de cotton throw blanket uitproberen. Dit dekentje is gemaakt van 100% katoen en voelt heerlijk zacht aan. Erg fijn om je kindje toe te dekken voor zijn dutje of op koude dagen. Maar moet eerlijk zeggen dat ik hem zelf ook heel graag gebruik op de bank. Zijn formaat is namelijk 1.60 bij 1.20. Groot genoeg dus om hem te gebruiken als je lekker op de bank met een thee-tje zit. Het kleedje is bedrukt met een winter wonderland patroon en figuurtjes van hun signatuur, de Little Village. Erg leuk is dat het dekentje twee verschillende kanten heeft. De ene kant is grijs met een witte opdruk. De andere kant is precies het omgedraaide, wit met een grijze opdruk. En ook al is dit een deken voor Jace, doordat hij zo stylisch is en perfect in de woonkamer past heb ik hem meestal over de leuning van de bank hangen. Behalve als hij gebruikt wordt natuurlijk;)

  De leuke speelgoedkar, speelmat en deken kan je vinden in de webshop van OOH NOO. Waar je natuurlijk ook de rest van de collectie kan vinden. En vind je het toch wat makkelijker en fijner om deze producten te bestellen via een Nederlandse webshop. Esther van Huusje heeft ook een gedeelte van de collectie in haar assortiment waaronder de speelgoedkar en speelmat en nog veel meer mooie producten van dit fantastische merk. Dus zeker ook een bezoekje waard..

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?