fbpx
 • Bloemen tot aan je deur

  Vorige week zijn wij een kleine week op vakantie geweest. Ik vind het dan heerlijk om weer thuis te komen in mijn eigen omgeving met alle fijne spulletjes om mij heen. Wat ik alleen wel een nadeel vindt is dat je vaak in een kaal huis thuis komt. Geen verse bloemen op tafel of mooie takken op de kast. Alleen een paar lege vazen verspreid door het hele huis. In eerste instantie wilde ik dan ook gelijk na de bloemist gaan om verse bloemen te gaan halen. Maar door alle wasjes en opruim drukte kwam dat er helaas niet van. Precies op dat moment ontving ik een mail van Greetz of ik een boeket met bloemen wilde ontvangen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.

  Op de site van Greetz kan je verschillende soorten boeketten uitkiezen. Van kleine boeketten in een vaas tot grote lente boeketten die net lijken of ze zo van het land geplukt zijn. Ik bestelde de Florissant boeket met verschillende prachtige bloemen in mooie pastel kleurtjes. Wat natuurlijk perfect in mijn huis past en mij ook instant een lente gevoel geeft. Ik bestelde de bloemen om 21.00 uur in de avond en de volgende middag werden ze al bezorgd. Super snel dus!

  De bloemen werden netjes bezorgd in een grote stevige doos en zaten zelfs verpakt in een plastic vaas zodat ze niet uitdrogen. Tot mijn verbazing was het boeket nog groter dan ik had verwacht. Zo groot zelfs dat ik de bloemen heb moeten verdelen over twee vazen. Wat natuurlijk helemaal niet vervelend is. Zo kon ik een vaas op de eettafel neerzetten en de andere in de slaapkamer een plek geven.

  Ik moet heel eerlijk zijn en zeggen dat ik nog nooit eerder bloemen online besteld hebt. Ik heb altijd het gevoel dat ik ze liever eerst zie voordat ik het koop. Maar ik denk dat ik nu toch vaker online bloemen ga bestellen. Het boeket is nog mooier dan ik verwacht had en dat het aan de deur bezorgd wordt is ook wel een fijne bijkomstigheid. Vooral als je net als mij net terug komt van vakantie of gewoon geen zin hebt om bloemen te gaan halen. En voor elk budget is een mooi boeket te vinden, voor ieder wat wils dus.

  Hebben jullie wel eens online bloemen besteld?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Greetz.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?