fbpx
 • Mijn interieur verslaving

  Op interieur gebied heb ik eigenlijk twee verslavingen. Kandelaars en mooie vazen! Ik vind dat je van deze accessoires nooit genoeg in huis kan hebben. Het is natuurlijk super leuk als je af en toe kan afwisselen. Al moet ik eerlijk bekennen dat als ik een favoriete vaas of kandelaar heb, deze toch altijd mijn voorkeur heeft. Vooral om daarmee een hoekje of de eettafel te stylen. Wat ik ook ontzettend leuk vindt is als een accessoires meerdere functie’s heeft. Dat trok ook gelijk mijn aandacht bij mijn allernieuwste kandelaar van Kahler.

  De Nelleman kandelaar is nieuw in de collectie van dit merk. Ik spotte hem als eerst op het Instagram van Byjensen en ik was op slag verliefd. Het feit dat het een kandelaar is maar je hem tegelijk kan gebruiken als vaas vind ik erg verrassend. Zo kan ik mijn liefde voor vazen en kandelaars mooi combineren. Op het plaatje hierboven heb ik de kandelaar voor beide functie’s gebruikt. Een leuke combinatie hé?

  Naast kandelaars zijn vazen een grote verslaving. Van mooie bloemen wordt ik namelijk super blij, en al helemaal als ze in een mooie vaas staan. Bij Byjensen spotte ik een vaas die al een hele geruime tijd op mijn wish-list pronkte. De witte Hammershøi vaas ook van het Deense merk Kahler. Ik kwam er achter dat ik helemaal nog niet in het bezit was van een mooie witte vaas. Dus dat was wel een mooi excuus om deze te bestellen.

  De Kahler vaas heeft een hele mooie elegante uitstraling. Vooral in combinatie met de kandelaar maakt het een compleet plaatje. Wist je trouwens dat de vaas én de kandelaar alle twee gemaakt zijn van keramiek? Dat is eigenlijk ook iets waar ik heel blij van wordt. Daarom kon ik dit schattige bonbonnière schaaltje niet verstaan. Vooral in deze tijd super handig. Want hij is bij ons elke keer goed gevuld met chocolade eitje. Is alleen niet zo heel goed voor de lijn. Maar wel om even een momentje voor jezelf te nemen met een kopje thee. Want dat moet af en toe ook gewoon gebeuren toch?

  Mijn interieur verslaving is weer fijn aangevuld met deze prachtige items. Hebben jullie ook een verslaving op interieurgebied?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Byjensen.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?