fbpx
 • Beautiful waste

  Een item wat vaak wordt vergeten in het interieur is de afvalemmer. Als een echte interieur gek heb ik dit item ook behoorlijk verwaarloosd. Mijn afvalemmer stamt nog uit de tijd toen ik voor het eerst op mijzelf ging wonen. Hij gaat dus al behoorlijk wat jaartje mee. En om eerlijk te zijn zag je dat er ook wel van af. Ook als ik foto’s maak van mijn huis voor Instagram of voor mijn blog dan zorgde ik er altijd voor dat die lelijke roestvrijstalen emmer niet te zien was. Het gebeurde vaak genoeg dat ik hem zelfs even buiten neerzette zodat hij niet op de foto terecht zou komen. Maar gelukkig is dat nu verleden tijd geworden.

  Afgelopen jaar introduceerde Brabantia de Bo. De afvalemmer die gezien mag worden. Je kan het eigenlijk ook geen afvalemmer meer noemen. De Bo is namelijk meer een meubelstuk op 4 slanke pootjes. Een afvalemmer die je niet in een vergeet hoekje wilt zetten maar juist in de spotlight wilt zetten. Brabatia, die vooral bekend staan om hun huishoudelijke producten, wilde met de Bo ook laten zien dat afval heel mooi kan zijn. Hun slogan voor de afvalemmer is dan ook “Make waste Beautiful”. En dat is met de Bo zeker goed gelukt.

  Door de makkelijke soft touch is deze afvalverzamelaar heel gemakkelijk te openen. Wat ik ook nog eens erg handig vindt is dat je zelf kan bepalen wat voor binnenbakken je in de Bo wilt. Je kan namelijk kiezen voor één grote binnenbak, maar ook voor drie kleinere. Dat maakt het afval scheiden nog makkelijker en leuker. Zelf koos ik voor twee bakken, één van 11 liter en één van 23 liter.

  Door zijn strakke en slanke design past de Bo perfect in ons interieur. Zo goed zelfs dat ik meerdere plekken kan bedenken waar ik hem neer kan zetten. Want Bo is absoluut geen doorn in het oog. Ook hoef ik hem niet meer te verplaatsen naar buiten als ik foto’s aan het maken ben. Nee ik geef hem juist een beetje extra aandacht en laat Bo goed uitkomen.Zijn jullie ook zo verliefd geworden op Bo?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met fonQ.nl

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?