fbpx
 • De Pilea plant in een design pot.

  Een tijdje terug schreef ik een blogpost over de tuin musthaves van deze zomer. Je kan deze blogpost hier terug vinden mocht je hem nog even willen lezen. Ik schreef over een aantal producten, zoals het buitenkleed van Ferm Living en de Lounge stoel van Menu om jouw design tuin te creëren . Al deze producten zijn een groot favoriet, maar één product uit dit lijstje kon ik nu uit mijn hoofd zetten. En ondanks dat hij onder mijn tuin musthaves valt, gebruik ik hem lekker eigenwijs binnen.

  De Wire Base van het Scandinavische merk Menu Design is een veelzijdig product die je op verschillende manieren kan gebruiken. Zo kan je op de standaard een marmeren top plaatsen zodat je een klein bijzettafeltje kan maken. In de collectie zit ook een olielampje die je ook op de Wire Base kan plaatsen. Zo creëer je een hele andere functie aan de standaard. Ik koos ervoor om naast de standaard een pot erbij te bestellen, zodat ik hem als plantenstandaard kan gebruiken. In mijn blog over de musthaves voor jouw tuin schreef ik wat je nog meer met de Wire Base kan doen.

  Al een tijdje had ik deze toffe Pilea in huis. Hij wilde alleen niet echt meer verder groeien. Meestal betekent dat hij dan een groter pot nodig heeft. Met de nieuwe standaard in huis kon ik hem dus mooi verpoten. Wat ik super handig van deze pot vind is dat er een klein gaatje in zit. Als je de Base buiten gebruik kan gemakkelijk het overtollige water weg lopen. Maar gebruik je hem net als mij binnenshuis, dan gebruik je de rubberen stop die meegeleverd wordt.

  Ik koos ervoor om het kleinste model standaard te nemen. Deze is 20 cm hoog. Daardoor kan ik deze design plantenbak ook op de eettafel neerzetten of zoals je hierboven kan zien op de kast.

  Ik hoop, vanwege de nieuwe pot, dat de Pilea weer zin krijgt om verder te groeien. Regelmatig zie ik namelijk van die mooie grote mama planten voorbij komen en dan ben ik toch lichtelijk jaloers. Maar met zo’n mooie nieuwe pot en een beetje extra liefde moet het goed gaan komen toch?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?