fbpx
 • Functionele én decoratieve spiegel

  Onze badkamer heeft helaas geen ramen en daardoor is het een donker holletje met alleen wat kunstmatig licht. Toch doe ik elke morgen mijn make-up in de badkamer. In het kunstmatige licht ziet het er altijd goed uit totdat ik een voet in het daglicht zet. Dan blijk ik nog een aantal vegen op mijn gezicht te hebben of een verkeerde tint blush gebruikt te hebben. Helaas had ik geen fijne andere spiegel die ik kon gebruiken voor mijn make-up dus bleef ik het maar in de badkamer doen. Totdat ik de Flip spiegel tegenkwam van Normann Copenhagen in de webshop van Flinders. Een prachtig én functionele spiegel in mijn favoriete kleur… roze!

  Vanwege zijn mooie formaat zet ik hem regelmatig op de eettafel om daar mijn make-up te doen. Bij de tafel is ook het beste licht in huis dus de dagen dat mijn make-up er niet goed op zit zijn gelukkig voorbij. Wat een groot voordeel van de Flip spiegel is, dat je hem heel makkelijk kan kantelen en draaien. Zo kan je elk hoekje van jouw gezicht goed bekijken. Super handig dus!

  Naast dat hij heel functioneel is, is deze spiegel van het Scandinavische merk Normann Copenhagen ook een echt design object. Ik kan slecht tegen rommel en ruim graag mijn spullen gelijk op. Maar met de Flip heb ik dat totaal niet. Ik kan hem gerust even laten staan op de eettafel zonder dat ik het gelijk wil opruimen. Want zeg nou zelf, het is toch een prachtig object zo. En met z’n roze kleur past hij perfect in mijn interieur.

  Daarom is het ook zo leuk om deze spiegel niet alleen te gebruiken als een functioneel item maar ook als decoratie. Geef hem gerust een mooie plek in je slaapkamer of net zoals mij op de ladekast in de woonkamer. Kan je hem ook snel erbij pakken als je hem weer nodig hebt om je make-up of haren te checken. Ideaal!

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Flinders.nl.

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  1. 30 juli 2017 / 07:44

   Goede aanwinst. Mooie spiegel en hij past perfect bij je interieur!

  2. 30 juli 2017 / 07:44

   Goede aanwinst. Mooie spiegel en hij past perfect bij je interieur!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?