fbpx
 • Diervriendelijk wonen

  Twee weken geleden heb ik eindelijk mijn droom stoel kunnen bestellen. Maar omdat er een levertijd op zit moest ik jammer genoeg een paar weekjes wachten. Natuurlijk is dat helemaal niet erg en ik benutte die tijd mooi om na te denken wat ik precies met de stoel wilde. Waar die kwam te staan was al duidelijk maar voor de rest van de styling nog niet. Wilde ik er een kussen in leggen? Of laat ik de stoel kaal? Toen bedacht ik mijzelf dat het wel erg tof zou staan als er een mooi vachtje in kwam te liggen. En zo ging ik dus op zoek naar een mooie vacht. 

  Natuurlijk ging ik op zoek naar een diervriendelijk vachtje en zodoende kwam ik uit bij Dipty shop. Deze leuke webshop staat bekend om zijn fairtrade en diervriendelijke artikelen. Al snel vond ik er een heel mooi licht grijs schapenvacht die qua formaat precies goed was voor in de nieuwe stoel. De Dipty schapenvachten worden gemaakt van geschoren vacht. Er worden dan ook geen schaapjes pijn gedaan en de desbetreffende schaap loopt nu nog steeds vrolijk rond door de wei. Door deze werkwijze heeft dit vachtje ook geen leer aan de achterkant maar worden de haren vast gemaakt aan een stuk vilt. Je begrijpt dat het erg fijn is om te weten dat er nu in ons huis een prachtige vacht ligt waar geen dieren om hebben geleden. 

  Ik bestelde deze vacht voor mijn nieuwe stoel, maar omdat het zo’n prettig formaatje is kan ik hem ook op andere plekjes in huis neerleggen. Zo heb ik hem voor dit blog gestyled in de eethoek op mijn Hay stoel maar ook op de bank met een kussentje creëer je met dit diervriendelijke vacht gelijk een warm en knus hoekje. En het zit ook nog eens heerlijk warm. Vinden jullie het ook altijd belangrijk dat je in huis mooie fairtrade en diervriendelijke producten in huis haalt. Neem dan zeker even een blik in de webshop van Dipty wonen met toffe vachten maar ook andere prachtige woonaccesoires.

  En nu zijn jullie zeker wel heel benieuwd voor welke stoel ik dit vachtje besteld hebt? Helaas moeten jullie even wachten want natuurlijk besteed ik ook hier een leuke blog aan. Maar hieronder op de foto geef ik jullie alvast een kleine sneak peak. Kunnen jullie raden welke stoel dit is?

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  3 Reacties

  1. 27 maart 2017 / 17:41

   Jaaa die herken ik zeker!! Staat ook nog hoog op mijn lijstje 🙂 Super leuke blog weer trouwens! Liefs Sandra

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?